Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért a fiúknak kell teperni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a fiúknak kell teperni?

Figyelt kérdés
Ő menjen oda élőben, ő szólítsa le a lányt, ő írjon rá társkeresőn, stb.

2023. okt. 19. 18:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/113 anonim ***** válasza:
77%
Nem kell, a lány is lép ha tényleg, igazán szeret. Persze nem jön minden sarokban, sokat kell várni rá. Nagyon sokat.
2023. okt. 19. 18:32
 2/113 anonim ***** válasza:
87%
Ma már, ha a nő kezdeményez, az sem elvetendő dolog, mert engedélyezve van neki is.
2023. okt. 19. 18:35
 3/113 anonim ***** válasza:
77%
Nem kell. Aki akar valamit, annak kell teperni, bármi is a cél.
 4/113 A kérdező kommentje:
Hát szeretni valakit ismerkedés előtt nem nagyon lehet szerintem.
 5/113 A kérdező kommentje:

1esnek címeztem az előző kommentet

#2 Nyilván engedélyezve van, arra gondoltam, hogy ennek ellenére soha nem kezdeményeznek, sőt elvárják, hogy a fiú csinálja, mert ő a férfi

#3 Hát rengeteg olyan van, hogy kölcsönös a szimpátia, de a lány az istennek se menne/írna először, mert az a férfi dolga

2023. okt. 19. 18:38
 6/113 anonim ***** válasza:
74%
Senkinek nem kell teperni. Nyugodtan ülhet bárki a seggén és várhatja a csodát, nincs ezzel semmi gond.
2023. okt. 19. 18:40
 7/113 A kérdező kommentje:

Hát valakinek lépnie kell ha 2 ember akar egy kapcsolatot. Sok embernek van kapcsolata. Ez azt jelenti, hogy az egyik ember odament a másikhoz/ráírt.

Ez az esetek túlnyomó többségében a fiú/férfi. A nők miért nem lépnek?

2023. okt. 19. 18:44
 8/113 anonim ***** válasza:
59%
#7 A legtöbb pasimat én szedtem fel. Aztán egyszer megfogadtam, hogy soha többé. Mégpedig azért, mert büdös, lusta disznók lesznek ettől a párkapcsolatban. Azt hiszik, hogy nekik nem kell semmit beletenni, mert én már úgyis odavagyok értük. Hát nem. Teperjen csak a csávó, ha akar valamit.
2023. okt. 19. 18:51
 9/113 anonim ***** válasza:
68%
Mostmár igen is a nők is kezdeményeznek. Pl. én úgy jöttem össze a barátommal, hogy én kezdeményeztem lányként (annak ellenére is hogy meglehetősen visszahuzódó vagyok).
2023. okt. 19. 18:58
 10/113 A kérdező kommentje:

És te mit értesz felszedés alatt? Odamentél köszönni nekik hogy szia? :D

Amúgy, lehet nem attól lettek lusták, hanem eleve azok voltak, és/vagy nem értek meg párkapcsolatra, csak mivel rájöttél, hogy rohadtul nem egyszerű kezdeményezni, ezért te ezt azzal asszociáltad, hogy biztos a felszedés miatt :D

2023. okt. 19. 18:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!