Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NŐK, ki érez még így?
Figyelt kérdés
Nem feminizmusból, de azt érzem bármilyen férfivel kerülök össze (komolyabban vagy épp nem), mindig csak kevesebb leszek valahogy tőlük, egyszerűen nem találok olyan férfit akire fel tudnék nézni, ne csalódnék valamiben és ne arra jönnék rá, hogy ez az ember is csak emészti az energiáim, amit inkább magamra is fordíthatnék. Nem tudom hogy ez össznépi probléma-e, de nagyon nehéz olyasvalakit találnom akivel építjük egymást, pedig őszinte odaadó embernek tartom, de amint valaki megérzi ezt átmegy kihasználásba a dolog. Megtanultam egyedül lenni, azt élvezni is, de középkorúként (30) már máshol kéne tartanom, nem a férfi nemtől való eltávolodásnál.. és ez eléggé aggaszt.
Férfiként is írhattam volna hasonlót. Amúgy ne középkorúzd már magad légyszi. Rossz fényt vet rám is. :D 30/F
2023. okt. 19. 17:32
3/24 anonim válasza:
Hozomva colát chipszet kezdődik az esti rinya😀😃.
2023. okt. 19. 17:33
4/24 anonim válasza:
" Nem feminizmusból, de..."
Akkor miből?
Az egóval és az elvárásokkal van hatalmas gond. Az önismereted nulla, alighanem a szürkébbnél is szürkébb vagy. Ennyire egyszerű.
F, 45
2023. okt. 19. 17:51
5/24 anonim válasza:
Annyira király, amikor az alacsony pipás, nőknél sikertelen, magányos férfiak empátiát várnának a kérdéseik/válaszaik alatt, amiért felemészti őket a magány, és hogy ismeretlenül kritizálják a személyiségüket a (szerintük CSAK) nők. De amint egy férfiaknál sikertelen és/vagy magányos nő ír ki hasonló kérdést, ordenáré módon kritizálják, pocskondiázzák teljesen ismeretlenül. Tegnap is volt egy ilyen női kérdést, azt is ellepték ezek a férfi egyedek.
Erre meg az szokott lenni a válasz, hogy nőben ilyen nem létezik. Nem a fenéket nem.
2023. okt. 19. 18:29
6/24 anonim válasza:
Kérdező, szerintem ezzel közel sem vagy egyedül. Ha most nemektől függetlenítjük a kérdést, akkor szerintem ez a jó öreg egyedül vagy kapcsolatban dilemma, amit igen sokan lefutottunk már. Sőt, futunk a mai napig. Az a lényege ha valaki egyedülállóként viszonylag jól él és nagyjából elégedett az életével, akkor egyre kevésbé lesz kompromisszumkész, vagy egyre inkább hajlamos lesz a másikban is a hátrányokat meglátni, amiért az ő kényelmes és relatív normális életét már kevésbé akarná megváltoztatni. De közben meg csak dolgozik az emberben az is, hogy nem feltétlen jó egyedül. Sőt, néha kifejezetten durva tud lenni a társ hiánya, időről időre rendesen meg tud kínozni a dolog. És akkor még ittvan a jelenkori elborult párkapcsolati piac, a rengeteg generált férfi női ellentéttel, meg az egyre több idiótával mindkét nemben. Ez sem könnyíti meg éppen a dolgokat. Szóval én csak magamat tudom ismételni, szerintem ez sokunknak ismerős téma.
2023. okt. 19. 18:30
7/24 anonim válasza:
Jól esik picsogni? A társkeresés egy lutri. Valakinek könnyű, valakinek meg csak vért izzadva megy.
2023. okt. 19. 18:31
8/24 anonim válasza:
Most nem azért de a kérdező kezdte el szidalmazni minden ok nélkül a férfiakat.
Ilyenkor miért nem lehet rámondani, h femcel?
Csak a férfiakat lehet folyton folyvást le incelezni?
2023. okt. 19. 18:47
9/24 anonim válasza:
Ohhh, mi össze illők vagyunk, de randi csak pár év múlva, mert jelenleg nem vagyunk egy életszakaszban. Majd írj rám 2-3 év múlva!
2023. okt. 19. 19:24
10/24 anonim válasza:
Elhibázott, görcsös a hozzáállásod ehhez az egész témához, kérdező. Családot akarsz alapítani, azért ez a nagy sietség?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!