Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci nőkkel senki nem akar ismerkedni ?
Mármint párkapcsolatra. Igen nagyon duci kategória, de ápolt. Más tèren minden rendben.
Igen, számítok rà jönnek a foggyàl le kommentek …. De 5-6 év sikertelenség után nem igazán opció. Plusz az állandóan javasolt mozgás miatt tèrdsèrülès is van.
36N
"26.
Te talán olyan nő vagy, aki kövér volt, de lefogyott? Mutasd a jó példát a kérdezőnek. Ha nem, akkor a dumád csak sima cseszegetés."
Én mutatom a legjobb példát, EL SEM HÍZOK! Ez lenne a normális. Csak észreveszi az ember ha felszaladt rá 5-10 kiló. Miért kell megvárni amíg a többi 10-20 kg is felmegy?
31.
Akkor viszont nem jogos a kiselőadásod, simán lehet, hogy csak szerencsés genetikád van, és nem több. Esetleg ismeretlen gyomorbaj.
írtam
szívesen megismernélek viszont átlag alatti pasi vagyok és 27 ha ezek ellenére szeretnél írni nagyon örülnék neki.
Le írnád a nick neved kérlek?
Nem véletlen anonim a kèrdès így nyilvàn nem írom ki.
Itt a hozzászólásom mellett a privát üzenet ….ott tudsz írni.
írtam már amit le írtam az volt a privát üzenetben.
A nick név azért kellett mert le tiltottam pár felhasználót.
Mivel te nem tudsz írni nekem ezért valószínű ez a helyzet.
de ne csüggedj ahogy írtam átlag alatti vagyok és 27 éves.
nem hiszem hogy sok minden lehetne bár megpróbáltam volna ha úgy alakul és nem a szex miatt na jó nem csak az miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!