Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci nőkkel senki nem akar ismerkedni ?
Mármint párkapcsolatra. Igen nagyon duci kategória, de ápolt. Más tèren minden rendben.
Igen, számítok rà jönnek a foggyàl le kommentek …. De 5-6 év sikertelenség után nem igazán opció. Plusz az állandóan javasolt mozgás miatt tèrdsèrülès is van.
36N
1 Nem szeretnèk, csak ha valakivel már beszélgettem, ismerkedtem utàna.
2 Fokozatosan törtènt, képzett felügyelettel de a tèrdem nem bírta.
Istenem... komolyan mondom ez az elhízás súlyosabb mentális betegség, mintha vagdosod magad. Ilyen szinten elb@szni a testedet önszántadból, ez valami elképesztő önsorsrombolás
5.
Schobert Norbi a gyakorin! Köszöntsük mai sztárvendégünket!
Kérdező
Magas, nagyon vékony, kopasz(odó), kicsit gyógyegér megjelenésű férfiak szoktak kövérkés nőkkel összejönni.
?
Épp arról beszéltem hogy mennyire szomorú, hogy ilyen súlyos mentális állapotban vannak emberek, hogy kvázi "nyomorékká eszik" magukat.
Nem hibáztattam senkit
8.
Norbert, ön nem tud elszakadni az emberek elhízásán való lovagolástól, persze azt sosem árulja el nekik, hogy ez mennyire nehéz és költséges! Csak vegyék meg a könyveit meg a Norbi Rudit a boltban. Ápdét 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!