Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci nőkkel senki nem akar ismerkedni ?
Mármint párkapcsolatra. Igen nagyon duci kategória, de ápolt. Más tèren minden rendben.
Igen, számítok rà jönnek a foggyàl le kommentek …. De 5-6 év sikertelenség után nem igazán opció. Plusz az állandóan javasolt mozgás miatt tèrdsèrülès is van.
36N
Csak egy jól beállított étrend kell és az is segít amúgy norbihaterek. Nekem olcsóbb a diétás étrend bmeg mint amikor eszek amit látok fajta.
Kérdező! Nekem bejönnek de sehol nem keresek már. Ha szr a térded menj el úszni, ott sokkal kisebb terhelést kap és attól is ugyanúgy lehet tolni.
F32
11.
Helyessss. Ha olyan olcsó, fizetheted a kérdezőnek is.
14 Inzulinrezisztencia , pcos ès más hormonàlis gondok.
Sajnos igaz le akarnak ràzni az orvosok , a magán orvos meg dràga és felírt olyan gyógyszert nekem ami mellett a munkám nem tudtam ellàtni.
De nem szeretném a kèrdèsem betegsègek tèmàba elvinni.
"Az 55kgs kolléganőm röhögve tolja be mellettem a csokikat pèksütit. Gènlottó…"
Tobbet is mozog mint te minden bizonnyal. Nem kell mindent rafogni a genetikara.
16.
De van olyan is, aki léphet egy nap 20 ezret is a számláló szerint (heti szinten pedig 100 lépés felett van), mégse fogy semmit, normál étrend mellett. Még csak nem is nagyevő.
19.
A hosszan tartó legelészés nem mindenkinek megy. Különösen nem, ha húsevő közegből érkezel. Igaz csak halat meg csirkét eszem, de azt muszáj. Nem tudnék kizárólag zöldséget enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!