Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezek a videók jobban nézettek lennének idehaza, az a végső koporsószög lenne, a hazai férfiak számára társkeresési fronton?
https://www.youtube.com/watch?v=6ti-GVS9mTI
Ezek miatt megugorhatatlan magasságokba tennék a nők a lécet?
10.
Mondjuk, ha te is teszel neki valamit cserébe, ami szintén ilyesmi gesztus, akkor az üzlet tisztességes, ameddig mindenki tartja magát a feltételekhez és ugyanannyit adsz, mint kapsz.
Ugyanmár 11#
El ne képzeld már hogy ténylegesen viszonozza, hacsak nem természetben ki nem fizeti
Általában vagy csicska az ilyen férfi, vagy szivességekkel fizetve krvázik. Az ilyen sosem barátság
#11 Mármint az ismerősöm? A barátság nem üzlet. Anno szó nélkül mentem ki hozzá segíteni tetőt javítani, vagy ellátni a kutyáját, amíg távol volt. Nem vártam el semmit érte.
Ő is segített más dolgokban. Nem írjuk fel egy kiskönyvbe, hogy ki mit csinált a másiknak, mert nem erről szól.
13.
De, erről szól. Mi másról szólna? Önzetlenség nem létezik, valamit mindig vár cserébe a másik. Lekötelezés, lekenyerezés, "majd egy nap, ami lehet el sem jön, én is kérek tőled egy szívességet", csere stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!