Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek a Budapesti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a Budapesti Főzőrandin és/vagy Lakat party-ról? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Ugyanez a cég ( RapidRandi ), szervez ilyen 'speed dating'-et ( rapidrandit ), amin már sokszor voltam, de a fenti két másik rendezvényükön még nem. Bármilyen tapasztalatra kíváncsi lennék.

2023. okt. 18. 07:55
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
40%
Nincs vele tapasztalatom, de ha nem nézel ki jól, ott sem lesz sikered.
2023. okt. 18. 07:58
 2/26 anonim ***** válasza:
62%
Rapid randin is a külső dönt.
2023. okt. 18. 08:00
 3/26 A kérdező kommentje:

1-es: köszönöm a 'választ'. Eléggé vegyes hogy milyenek vannak, de ahogy a nők, úgy a férfiak sem a top 10-20%-ból kerülnek ki. Sok elég beképzelt ember van az tény mivel fizetős, elmondható ( főleg a nőknél ) hogy azért megjelenik egy réteg. A főzőrandi talán még durvább az ára miatt.

2-es: igen a külső fontos mindenhol nem is erről volt szó. Csak általános tapasztalatok érdekeltek.

2023. okt. 18. 08:04
 4/26 anonim ***** válasza:

Lakat party nem jó, túl sok ott a Lakatos.

A rapid randik meg túl gyorsak, 1-2 mondatból hogy ismersz meg valakit?

2023. okt. 18. 08:26
 5/26 A kérdező kommentje:
4-es: te voltál már ilyenen vagy csak jópofáskodsz?
2023. okt. 18. 08:28
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Semmi különbség sincs mintha az utcán random emberekkel ismerkednél. Ott van pl, 20 nő 20 férfi. Mindkét nem azt a 1-2 legjobbat akarná, a többiek meg kikukázzák egymást. Én 2X voltam, semmi értelme. Erőltetett az egész, érezni már az első mondatnál hogy nem lesz semmi. Általában mindenki csalódottan távozik. Abszolút a külső dönt, ugyanis ha nem vagy szimpi, nem is fogtok igazából beszélgetni, inkább kínos. Vagy fordítva, neked nem tetszik a nő, próbálod erőltetni a jópofit, de alig várod hogy vége legyen.

Én rájöttem hogy csodák nincsenek, ezek csak bizniszek.

2023. okt. 18. 09:51
 7/26 A kérdező kommentje:

6-os: nagyon szépen köszönöm a válaszodat.

Kicsit pár mondatban még írnál erről hogy mi volt a benyomásod? Mondtad hogy 2x is voltál.

Amúgy abban teljesen igazad van hogy erőltetett és csalódásokkal végződik. De legyünk már őszinték az UTCA ( ahol én is a legtöbb "szimpatikus" embert látom ), nem egy bizalmi közeg. Eleve aki megtetszik annak a jelentős része foglalt, aki meg nem az simán nem nyitott UTCÁN ismerkedni. Ez nem az a világ, talán soha nem is volt.

Közösségben a legelfogadottabb és az utca nem közösség.

Én RapidRandin voltam ( 7 nő 7 férfi de általában 8-10 nő és ugyanennyi férfi, de általában több a kan sajnos ). Iszonyatosan erőltetett , konkrétan 7-10 mini interjú 7-10 nővel. A nők leírnak ugyanúgy, engem általában a szakmám foglalkozásom vagy a zavartság miatt vagy mert nincsenek érdekes hobbijaim. Teljesen normális a megjelenésem, a hátterem de nem vagyok Brad Pitt és nem vagyok vezérigazgató sem. Iszonyatosan magasak az elvárásaik.

A külsővel sem megy sokszor semmire az ember szerintem.

2023. okt. 18. 10:03
 8/26 anonim ***** válasza:
61%

7. Igazából nem tudok mit írni. Az összes randizgatós rendezvény ugyanolyan. Voltam már többfélén, de az elvárások szerintem jóval magasabbak mint az online felületeken. Voltak olyan beszélgetéseim, ahol már az első pillanatban elengettük a dolgot a nővel, így oldottan beszélgettünk. Elmondta hogy ő nem azért van ott hogy ismerkedjen, hanem azért hogy a tökéleteset megtalálja. Egyszerűen nem fogja beérni rosszabbal, vagy hogy neki kompromisszumot kelljen kötni. Elmondta hogy ő is sokszor volt már ilyen szervezett randi programokon, de ahogy látta hogy kik jöttek, már akkor tudta hogy esélytelen az összes. Ez pedig szinte az összes nőn érződik, vagy az hogy jön egy jóképű pasi, és mind rá pályázik. Voltam ilyen makaron randin is, de basszus baromira kínos volt. Érzed hogy taszítod a nőt, alig várja hogy vége legyen, de neked együtt kell vele sütnöd. Ez úgy lenne jó, hogy a 10 nőt és férfit megmutatják egymásnak, és aki akar az ott el is mehet haza. Fura az is hogy nem bomba nők jönnek el, és mégis olyan elvárásaik vannak már külsőre is, hogy az elképesztő! Beszélgetésig, amolyan érdeklődő beszélgetésig el sem jutunk, mert ha taszítod, bezárkóznak. Csak a kötelező körök és a kínos vigyorgások.

Akikkel beszéltem azt mondták, hogy zsákbamacska feelingért jönnek, hátha beesik egy-egy jó pasi, de ez nagyon ritka. Átlagos meg egyiknek sem kell, mert akkor inkább egyedül vannak. Én pont ezért tartom álságosnak és képmutatónak a nőket, mert nem a személy érdekli őket, hanem a csomagolás. Oké, megértem, a külső nagyon fontos. Szóval inkább úgy fogalmaznék hogy ha nem vonzó a külsőd, akkor csodákra van szükséged hogy sikered legyen. A külső az első kör, ha ezt nem ugrod meg, esélytelenek az ilyen randi rendezvények. Arra meg készülj, hogy sokkal magasabbak az elvárások is!

2023. okt. 18. 10:37
 9/26 A kérdező kommentje:

8-as: nagyon köszönöm a részletes választ. Elég hasonlóan látjuk. Én sétarandira tervezek menni, az talán a friss levegő miatt egy fokkal bizalmibb, barátságosabb légkört tud teremteni.

A főzőnél pont ettől félek én is amit írtál hogy mégiscsak huzamosabb ideig olyanokkal kell jópofáskodni ( ideértem a férfiakat is ), akikkel nem akarsz . Ha valaki extrovertált és imád társaságban, tömegben nyüzsögni akkor még hagyján, vagy business kapcsolatra is jó, de aki introvertált és komolyat keres annak eléggé lutri. A séta legalább lazább, és kint van az ember jön megy más is. A rapid megint csak jó mert hamar lezavarják.

Amiről viszont te írsz, sajnos én is tapasztaltam. Bejönnek és már vágják a pofákat a nők. Pedig én is és általában a férfiak 30-40%-a teljesen normális külsejű, viselkedésű ember. Nem is értem tényleg mit várnak? Pillangókat? Vagy azt hogy egy topmenedzser, kigyúrt 2 méter magas PhD-s doktor ilyen helyre jön? Hol élnek mégis? Azt gondolná az ember hogy itt nyitottabbak mint neten, ahol aztán tényleg esélytelen.

És igen az elvárások eszméletlenek. Akiket keresnek már rég elkeltek ha meg nem akkor 20-25 éves fiatal csajszikat kergetnek eszük ágában sincs velük szóbaállni!

Iszonyat gáz pedig a külsőm mondom rendben van de amint érzik hiányzik a della, a topmenedzser státusz vagy a doktor a nevem elől, máris elkezdik a pofavágást.

2023. okt. 18. 10:47
 10/26 anonim ***** válasza:
Én is gondolkodtam a rapid kipróbálásán, de kb soha nem jutok be, instant betelik.
2023. okt. 18. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!