Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a Budapesti Főzőrandin és/vagy Lakat party-ról? Mik a tapasztalatok?
21. Tévedsz! Csak mondom, lesz egy rendezvény amire 3 nő társaságában megyek. Ezt értsd úgy hogy nem a rokonaim, idegen, ellenben csinos nők. Mi a titok? Nem olyan helyekre kell menni ahol direktben a társkeresés a cél, hanem olyan zártkörű több napos, ott alvós rendezvényekre. Én most megyek másodszor, már az elsőn is meg volt a szikra. Haza együtt jöttünk, de semmi nincs még kimondva. Szabadok vagyunk, én nyitott bármire, sőt nem is teszem le a voksom egy nő mellett (még). A héten jön a második kétnapos kurzus, ott alvós. Este közös vacsora, kötetlen beszélgetés a világ végén. Hidd el amit mondok, semmi okom nem lenne rá hogy hazudjak. Ráadásul a téma is érdekel, két legyet egy csapásra. Csak mondom, olyan páros feladatok vannak, ami mélységeiben megmutatja a másiknak a való énünket.
Továbbra is állítom, a kommersz randizgatósnak kikiáltott programok sz*rt sem érnek! Összehasonlíthatatlanul jobb amire én járok!!!
22-es: kérdezhetek valamit?
Mi ez amire "te jársz"? Amúgy érzed azért te is hogy kissé nagyon promótálod a dolgot nem? Ha annyira jó lenne vajon tényleg itt kellene bizonygatni mindenkinek hogy megtaláltad ámor nyilának eltalálási helyszínét ? A tutit ? Nem lehet hogy mindenkinek más jön be.
Totál kíváncsi lennék hogy mi ez, de lehet nem mondod majd el nehogy megtudjuk a varázsigét.
A társkereső rendezvényeket nem fogom bevédeni, nem is tisztem de igény van rájuk. Sokan szavaznak ezekre. Ezeknek is megvan a helyük a piacon.
Én azt mondom hogy kb. az online felületet fedik le, vicces módon volt már ( nem 1x ) hogy megjelent valaki a rendezvényen és felismertem a facebook datingről. Tehát a kör körbe ért.
Ezzel csak azt mondom hogy bárhol lehet ami erre van kitalálva.
De ugyanúgy lutri nyilván
Az hogy nem érnek semmit és kommerszek? Lehet. De ugyanúgy több a lehetőség mintha meg se próbálná az ember.
Én pl. sokkal erőltetettebbnek látok egy "rendezvényt" ami ilyen zártkörű meg tematikus stb., nem szeretnék idegenekkel haverkodni, nem mindenkinek való ez. Az meg hogy valami programra elmenni azzal a belső indíttatással hogy na majd itt, az meg a legeslegrosszabb.
Erre egy jó példa a tánc: az csak azoknak ajánlatos akik valóban akarnak táncolni, bármilyen okból kifolyólag, de csak azért elmenni hogy megismerkedjen az ember, szerintem nem feltétlen jó húzás.
De mondom mindegyik verziónak megvan a helye a társkeresésben.
Azért ezen mosolyogtam:
"Összehasonlíthatatlanul jobb amire én járok!!!" - annyira szuper amire te JÁRSZ, hogy JÁRNOD kell rá, értsd: nem jött össze igazából semmi csak reménykedsz.
Ha már járni kell rá akkor ugyanolyan mint a társkereső rendezvények amik legalább csak pár ezer forintok, sűrűn vannak és folyamatosan lehet rájuk költeni a pénzt.
23. Most akkor szépen megmagyaráztad magadnak, vagyis az egódnak hogy oké-oké, de azért nekem sz*r, olyan mint neked. :)
Nem jött össze semmi? Most abban a helyzetben vagyok, hogy konkrétan 3 nő közül választhatok, mind a három nyitott felém. Nem kell járnom kötelezően járnom sehova, még a munkahelyemre se. Igazából megmondhatnám hogy egy két éves képzésre iratkoztam be, a témáját nem részletezném. Aki ide jött, az nem hogy elzárkózik, meg falakat húz maga köré, hanem átöleli a másikat találkozáskor. Jaaa, ne gondolj valami vallási szektára! :D Két nap egy szekció, háááát, régóta kerestem ezt a szabad érzést! Végre egy hely ahol bárki önmaga lehet, bármit elmondhat magáról, az érzéseiről, a félelmeiről, a terveiről. Aki nem akar, annak nem kötelező. Pont ezért mondtam azt, hogy a "kommersz" rendezvényeken csak az óriási egók, az elvárások, mások lenézése, kiközösítése vagy csak a közöny megy. Esetleg némi mesterkélt jópofizás hogy hátha...
Nekem az is fura volt hogy koedukált a dolog, simán együtt alszik bárki bárkivel, persze külön ágyban. Két nap szabadság, mégsem lép túl senki semmilyen határt, inkább 1000X figyelmesebb és emberibb oldalát veszi elő mindenki.
Tudod olyan ez a világ mint a parasztság eltüntetése: a paraszt ember önellátó volt 99%-ban mindenben, ez meg a tőke útjában volt. Ugyanúgy a tisztességes nő és férfi is üldözendő, az igazi profit a válásban, a szingli nőben és férfiban van. Én meg olyan helyre járok nagyon szívesen, ahol embernek lenni a cél.
23.
Drogos szvingerparti. Egy adag cuccért mindenki vevő rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!