Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek a Budapesti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a Budapesti Főzőrandin és/vagy Lakat party-ról? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Ugyanez a cég ( RapidRandi ), szervez ilyen 'speed dating'-et ( rapidrandit ), amin már sokszor voltam, de a fenti két másik rendezvényükön még nem. Bármilyen tapasztalatra kíváncsi lennék.

2023. okt. 18. 07:55
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

10-es: akkor telik be instant amikor felteszik az eseményeket mert ilyenkor mindenki azonnal regisztrál.

A 'trükk' annyi hogy viszonylag folyamatosan nézni kell. Vagy vasárnap vagy hétfőn tesznek fel mindig új időpontot és után szerda-csütörtök érdemes nézni.

De van hogy pénteken sőt még aznap szombaton is van hely.

De monitorozni kell az oldalt.

Aztán eljössz és csalódsz, mert iszonyat elvárásokkal jönnek TOTÁL átlagkülsejű nők. Nevetséges.

2023. okt. 19. 06:23
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

11. Egyébként nem is rejtik véka alá. A külső az a totális férfias, az erő sugározzon belőled, magas testes, izmos külső, nagy fej, méregdrága ruhák(mert ugye a stílus). Ne legyen gond a benzin, az a havi 2-3EFt, meg a puccos éttermek, a folyamatos meglepetések, utazgatások, wellness hétvégék. Na de légy férfiasan sármos, gyengéd, de egyben egy brutális emberállat!

Nézz a médiára milyen férfi ideált nyomnak! Ezek a nők meg el is hiszik hogy nekik alanyi jogon jár a NER-es vállalkozó. Aztán ha meg kifognak egy ilyet, jön a sírás hogy nárcisztikus meg önző a hapsi! 😂 Hát mit gondoltak? Az olyan férfi aki mindent és mindenkit megkap, az majd leáll pont velük krumplit pucolni?

Végül is ott a "nagy Ő" című műsor, lehet jelentkezni rá...

2023. okt. 20. 11:54
 13/26 A kérdező kommentje:

Hát 12-es teljesen jól látod.

GigaChad-re vágynak a nők pont olyanra akit írsz, de ezekre a rendezvényekre megszeppent lúzerek vagy épp Simp-ek mennek el. Illetve 30-40%-ban ÁTLAgpasik. Olyanok mint ők maguk.

De nem, nekik egy emberállat kell aki gyengéd pont ahogy írod. Ja és a kedvencem: legyen egyenrangúság de FEL AKAR NÉZNI a FÉRFIRA!!

Full önellentmondás.

Ha fel akar nézni a férfira az majd le fog rá nézni!!! Tudnia kell mit szabad és mit nem!!!

2023. okt. 20. 12:13
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Ők arra a férfira néznek fel, aki eszméletlenül tesztoszteron bomba, brutál jól néz ki, anyagilag a toppon van, széles az ismeretségi köre. A nők akkor érzik jól magukat ha egy ilyen férfi mellett csak megszeppent kislánynak érzik magukat.
2023. okt. 20. 15:25
 15/26 A kérdező kommentje:

na voltam a séta randin, hát eszméletlen gáz volt. A pasik konkrétan a legnagyobb simpek, incelek, lepukkant autisták.

A nők egy fokkal jobbak voltak de beképzelt mind. Egyik se jött oda beszélgetni. Semmi értelme nem volt így.

Szomorú, de akkor minek jönnek ismerkedni egyáltalán?

2023. okt. 29. 12:47
 16/26 anonim ***** válasza:

13.

Én magas vagyok, rám fel lehet nézni (hihi). De akkor meg főleg, amikor fent vagyok a tetőn (dupla hihi)

2023. okt. 29. 12:48
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
15. Bíznak benne hogy eljön a lottó 5-ös főnyeremény! :) Hogyne... Amelyik férfi jól néz ki és sikeres, annak minden újjára jut 5 nő. Mondjuk ez így van fordítva is. Én már írtam régebben is hogy tökéletes időpazarlás ilyen helyekre járkálni az átlag férfinak.
2023. okt. 29. 19:50
 18/26 anonim ***** válasza:
A rapid randi is csak jó üzlet, mert nyilván van rá igény, de érdemileg nagyon kevesen találnak ott párt és igen, amint már írták fent is az elvárások eléggé elszálltak.
2023. okt. 30. 15:42
 19/26 A kérdező kommentje:

18-as elképesztőek az elvárások. Teljesen átlagos, sőt azt kell mondjam a nők fele legalább átlagon aluli a másik fele pedig full átlagos nő. Nem akarom a saját szekerem tolni de én azért erősen a jobb kategóriát képviselem megjelenésre, viselkedésre, háttérre stb, de persze nekik top-Giga-Chad-Bankár-Orvos-Sofőr kell. Egy apró dolog hiányzik és már esélytelen.

Az hogy business az ismerkedés nem gond, valahol facilitálni kell hogy ismerkedjenek az emberek. Nekem megér 6500-7000 forintot egy ilyen esemény, most legutóbb 11 nő volt ott pl., ez kb. 2 online randi ára és akkor csak 2 emberrel találkoztam ( igaz konkurencia sincsen ).

Csak nem értem hogy miért nem adják lejjebb ezek a nők, mégis mit várnak, hol élnek?

2023. okt. 30. 15:46
 20/26 anonim ***** válasza:
Oké, ellenben én azóta annyi nővel ismerkedem, hogy az félelmetes! Most nálam mindennek az ellentéte van mint eddig. Ááá, tudnék mesélni!
2023. okt. 30. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!