Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Remény után vissza a valóságba, hogyan enyhítsem a fájdalmat?
Nem volt még párkapcsolatom. 3 évvel ezelőtt volt egy ugyanilyen: mindennap beszéltünk messengeren, találkozgattunk, megvolt az összhang, aztán egyik napról napról másikra "legyünk csak barátok". Azt 10 hónapig tartott kiheverni, 3 évig nem volt senki, akivel hasonlót átérezhettem volna, kapálóztam, futottam mindenki után, de hiába.
Aztán most valamilyen csoda folytán megtetszettem valakinek, akivel tovább is mentünk, mint az előzőnél volt (csók). Itt még jobban is éreztem magam, feldobta a napjaimat egy-egy üzenettel, randira készülve izgultam, randin jól éreztem magam. Aztán megint ki lettem pitsázva, csak úgy.
És egyszerűen nem bírom. Hogy nekem mindig csak ez jut. Nagyon hiányzik, és hiányzik az az érzés, amit akkor éreztem vele. Minden szünetben sírok. Egy cukrászdában dolgozok, ami elég hangulatos hely, sok szerelmespárt látok, és nem bírom. Tegnap a régi büdös plüssmackómat tettem a hátamhoz, hogy az karoljon át engem.
Nyáron is a családi nyaraláson full egyedül voltam, mert a tesóm hozta a párját, szüleim meg kettesben voltak, meg nem is volt kedvem mindig velük menni, és elképzeltem azt, hogy én is hozom a következőre a párom, hát nem, mert nem lesz senkim. Barátaim vagy összeköltöznek, vagy babát várnak, vagy házasodnak.
Én meg elmondhatom magamról, hogy csókolóztam négyszer. Hurrá.
Nő vagy és nem találsz társat a mai világban? Amikor százezrével írnak a férfiak?
Kérdező te szellemileg fogyatékos vagy amúgy, vagy mi baj van veled?
"Azt 10 hónapig tartott kiheverni, 3 évig nem volt senki, akivel hasonlót átérezhettem volna, kapálóztam, futottam mindenki után, de hiába."
Süt rólad a kétségbeesés, a reménytelenség, a kapálózás - ettől mindenki megijed (aki mégsem, attól meg te ijedj meg inkább). Nem tudom hány éves vagy, gondolom 20-as éveid eleje, és én elhiszem, hogy nagyon nehéz, de én 2 dolgot javaslok. Ne akarj most párkapcsolatot egy ideig, egyáltalán. Hiába közely és elcsépelt, ha nem vagy jól, nem vagy jóban magaddal, el fogsz riasztani mindenkit, saját tapasztalatból beszélek. Élj, szórakozz, csináld, amit szeretsz, esetleg tanulj, akár nyelvet vagy ami érdekel, és NE akarj pasizni. A másik, hogy ilyen szintű önértékelési problémánál erősen ajánlott szakember bevonása (mondanám, önismereti könyvek olvasását is, de ilyen lelkiállaptban tipikusan az áltudományos humbugokat találja meg az ember, mint az önsorsrontó fiúknál ezek az alfa-képző kurzusok pl.).
12. Ja pont videókat kellene nézni. Hagy legyen még nagyobb konzumidióta! Gondolkodni, bocsánat önállóan gondolkodni, önállóan véleményt alkotni, egészséges kritikával élni tud? Vagy te tudsz? Vagy úgy gondolod hogy a 21. századi mentális debilitás az előre viszi az embereket? Mekkora pofára esés lesz itt hamarosan! Már eddig is eléggé lepusztította az agyakat az internet, de gondolom pont ez is volt a cél vele.
Ma egy versenyben vesz részt mindenki. Adott minden eszköz, a cél meg az, ki mit és mire használ fel. A csavar a dologban az, hogy semmi sem az aminek látszik. Az ég világon semmi, ugyanis pont ez a lényeg! Ami jónak tűnik az valójában tényleg az? Téged szolgál? Biztos vagy benne? :)
Úgy gondolod hogy amit főnyereménynek mutatnak az az is? Pont ez a lényeg! Ha tetszik ha nem, az emberek döntő többsége rossz úton halad, de hát ha mindenki arra megy, akkor biztos az a jó út ugye? :)
Na majd kiderül, bár már most is sok ember számot ad róla! Nem akarok segíteni mikre is gondolok, képzeld el a szavannát. Mi is ott élünk képletesen. Sok finom csali, a kérdés hogy az csali vagy sem? Ráharapsz vagy sem? Csak rajtad múlik, és hogy képes vagy-e érezni azt amit se szem, se kéz, se fül, semmilyen hagyományos érzékszerved nem érzékel.
Halmozod-e magadban azt a fajta teremtő energiákat, ami téged szolgál, vagy inkább pazarlod a saját energiáidat. Befogadsz olyan dolgokat amik ugyan kényelmesek, szupernek tűnnek, vagy inkább megállsz és az érzéseidre hallgatsz?
Na jó, nem is megyek bele, teljesen feleslegesnek érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!