Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Remény után vissza a valóságba, hogyan enyhítsem a fájdalmat?
Nem volt még párkapcsolatom. 3 évvel ezelőtt volt egy ugyanilyen: mindennap beszéltünk messengeren, találkozgattunk, megvolt az összhang, aztán egyik napról napról másikra "legyünk csak barátok". Azt 10 hónapig tartott kiheverni, 3 évig nem volt senki, akivel hasonlót átérezhettem volna, kapálóztam, futottam mindenki után, de hiába.
Aztán most valamilyen csoda folytán megtetszettem valakinek, akivel tovább is mentünk, mint az előzőnél volt (csók). Itt még jobban is éreztem magam, feldobta a napjaimat egy-egy üzenettel, randira készülve izgultam, randin jól éreztem magam. Aztán megint ki lettem pitsázva, csak úgy.
És egyszerűen nem bírom. Hogy nekem mindig csak ez jut. Nagyon hiányzik, és hiányzik az az érzés, amit akkor éreztem vele. Minden szünetben sírok. Egy cukrászdában dolgozok, ami elég hangulatos hely, sok szerelmespárt látok, és nem bírom. Tegnap a régi büdös plüssmackómat tettem a hátamhoz, hogy az karoljon át engem.
Nyáron is a családi nyaraláson full egyedül voltam, mert a tesóm hozta a párját, szüleim meg kettesben voltak, meg nem is volt kedvem mindig velük menni, és elképzeltem azt, hogy én is hozom a következőre a párom, hát nem, mert nem lesz senkim. Barátaim vagy összeköltöznek, vagy babát várnak, vagy házasodnak.
Én meg elmondhatom magamról, hogy csókolóztam négyszer. Hurrá.
Sajnos el kell fogadni,hogy vagyunk sokan akiknek ez jut,bármit is teszünk.És vannak olyanok, akik nem érdemelnének egy sánta verebet sem, nemhogy kapcsolatot, azoknak pedig sikerül minden.
Igazságot ne keressünk, mert nem létezik!
"Tegnap a régi büdös plüssmackómat tettem a hátamhoz, hogy az karoljon át engem." - XDDDDD, kb szakadok a röhögéstől xD
Lehet férfiatlan vagy és azért van ez, eltudom képzelni milyen férfias vagy ha büdös plüssmackókkal ölelkezel.
Egyébként ha összesen kettő próbálkozásod volt, akkor a próbálkozások számát kell emelni. Statisztikailag, átlagos kinézettel és anyagi háttérrel, ha 10-ből 2 bejön. 2-ből 2 nem csoda h luft.
Nő vagyok.
nem, nem kettő próbálkozásom volt. Sokkal több.
Akkor bocs mán. ezt nem írtad. Mindenesetre a plüssmacit azért mosd ki.
Hány éves vagy? Tutkó van esélyed a pasiknál, csak nem látod. Ha tolna megyei vagy akkor randizhatunk, 29F. :D
Tipikus életképtelen ember vagy! Tudod hogy működik az élet? Úgy hogy születik a fejedben egy gondolat, majd annak érdekében elkezdesz tenni ezt-azt. Majd egyszer csak eléred a célod!
Én átlagos férfiként eldöntöttem hogy lesz egy csinos feleségem és egy jó családom! Meglett mindkettő. Aztán jó munkahely! Pipa. Szabadidő! pipa. Hobby! Pipa. Jól érezzem magam! Pipa.
Egy átlagos, egyáltalán nem gazdag család fiaként. Annyira szánalmas ez az önsajnálat meg siránkozás! szerinted ki a f*szt érdekel a te nyomorod? Már boccs, de erre jobb szavak nincsennek! A te életed, akkor meg emeld már fel a s*gged és kezd el tenni önmagadért!
Vagy hogy? Essen be az álompasi mert az neked jár? Semmi nem jár kedvesem senkinek, akinek meg ingyen esik be a sültgalamb, az meg annyira is értékeli. Viszont ahogy olvaslak, neked az ingyen sültgalamb nem potyog.
Apukád vagy anyukás szerezzen pasit?
Jajjj, messengeren sokat beszélgettél? ez aztán a nagy dolog! Én házas férfiként ha most leülnék ismerkedési céllal, akkor estére már ott lenne 1-2 nő akivel beszélgetni tudnék. Random, nem ismerősök.
Téged otthon még kanállal etetnek? A kardodba dőlsz egy pasi miatt? Ne cseszd már el az életed meg a fiatalságod az ilyen önsajnálkozásra! Most szólok, a fiatalság olyan gyorsan elszáll, hogy észre sem veszed! Ezt nagyon komolyan vésd az eszedbe! Azt gondolod hogy van még 15 éved és az olyan hosszú lesz? Egy villanás az egész.
Az életed pont olyan lesz mint amennyire önmagadat megbecsülöd! Senkit nem érdekel az életed, ha téged sem, akkor ne várd a csodát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!