Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Már megint rosszul jöttem ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már megint rosszul jöttem ki egy helyzetből, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nem vagyok a férfiak kedvence. Vagyis csak az olyanoknak jövök be, akik nem jönnek be másnak, és nekem se kellenek. Nem volt párkapcsolatom, mert úgy nincs értelme, hogyha nincs vonzalom, szeretet (helyette undor, lenézés).

Most a barátnőm miatt megismertem két fiút, és ilyen még sosem volt, de mindkettőnek tetszem. Erre mi van? A rosszabb külsejű lett felbíztatva, hogy kezdeményezzen... És az, aki nekem bejön, az azért nem kezdeményezik, mert nem fog rárepülni a haverja kiszemeltjére. Pedig megvan a kölcsönös vonzalom mindkettőnk részéről, és mondta is.

Nem tudom, hogy fiúknál hogy megy, de én se próbálkoznék a barátnőm egyik kiszemeltjénél, de akkor is olyan rossz, hogy emiatt nem lehet már köztünk semmi, amikor most először van kölcsönös vonzalom. Azzal a fiúval semmi nem történt, a barátnőim tegnap óta írnak, hogy jelöljem vissza a kis béna N-t, mert már meg van veszve, hogy egy találkozás után nem lehet az ismerősöm.

2023. okt. 18. 07:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
91%
Ugyan már..vihar a biliben, bármelyikkel jönnél össze, ugyanaz lenne a helyzet, mert mindkettőnek "bejössz", ami a leírás alapján azt jelenti, hogy mindkettő kiéhezett kanmatyi, egyik se kell a nőknek, erre itt van egy tálcán felkínált nőnemű lény, aki szontén nem túl sikeres apárkeresésben, így csak azt látják, hogy valakinek szerencséje lesz. Teljesen mindegy, hogy te, vagy a szomszéd gizi, vagy gabi lenne, mindkettőnek bejönne, és bármelyik elmenne vele, szóval amelyik tetszik, ahhoz közeledj, és kész.
2023. okt. 18. 09:53
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Gyorsan és határozottan koptasd le a srácot, aki nem tetszik. Mielőtt még mindenki beleéli magát, hogy te az ő "kiszemeltje" vagy akárkije vagy.

A másik srácnál meg kezdeményezz. Hívd el randira, ez a legegyszerűbb. Én ezt tenném. És ha a neked nem tetsző fiúra hivatkozva mondana nemet, lepődj meg, és mondd el neki, hogy neked még csak eszedbe sem jutott, hogy vele lehetne valami, nem az eseted, és tőle (helyes srác) függetlenül sem akarnál semmit.

2023. okt. 18. 10:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!