Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Már megint rosszul jöttem ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már megint rosszul jöttem ki egy helyzetből, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nem vagyok a férfiak kedvence. Vagyis csak az olyanoknak jövök be, akik nem jönnek be másnak, és nekem se kellenek. Nem volt párkapcsolatom, mert úgy nincs értelme, hogyha nincs vonzalom, szeretet (helyette undor, lenézés).

Most a barátnőm miatt megismertem két fiút, és ilyen még sosem volt, de mindkettőnek tetszem. Erre mi van? A rosszabb külsejű lett felbíztatva, hogy kezdeményezzen... És az, aki nekem bejön, az azért nem kezdeményezik, mert nem fog rárepülni a haverja kiszemeltjére. Pedig megvan a kölcsönös vonzalom mindkettőnk részéről, és mondta is.

Nem tudom, hogy fiúknál hogy megy, de én se próbálkoznék a barátnőm egyik kiszemeltjénél, de akkor is olyan rossz, hogy emiatt nem lehet már köztünk semmi, amikor most először van kölcsönös vonzalom. Azzal a fiúval semmi nem történt, a barátnőim tegnap óta írnak, hogy jelöljem vissza a kis béna N-t, mert már meg van veszve, hogy egy találkozás után nem lehet az ismerősöm.

2023. okt. 18. 07:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Megmondod nekik is meg a csavonak is hogy nem ő tetszik és ennyi. Majd lerendezik.
2023. okt. 18. 07:55
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Légy őszinte mindkettőhöz és ha tényleg a másik esete vagy, akivel kölcsönös az majd lép.
2023. okt. 18. 08:02
 3/12 anonim ***** válasza:
96%
Küld el mindkét fiút csak játszanak veled. 40f
2023. okt. 18. 08:03
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

" A rosszabb külsejű lett felbíztatva, hogy kezdeményezzen..." - Ki bíztatta fel?

A barátnők törődjenek a maguk dolgával, ne hagyd őket beleszólni a tiedbe. A fiúkat őszintén, személyesen, tisztelettel rendezd le - te, a barátnők nélkül.

2023. okt. 18. 08:27
 5/12 A kérdező kommentje:

Két barátnőmmel X és Y, a párjaikkal és X párjának ket haverjával voltunk (ő a két fiú). X párja az biztos benne volt a dologban, meg talán X is mondta, hogy szingli vagyok, írjon rám. Eddig a bejelölésig jutott, bekövetett mindenhonnan, és megneztem, a régi Snapchatemen is lestalkolt. Már tegnap este írták, hogy bejelölt a srác már 3-4 napja.

A sráccal, aki nekem tetszik, már beszéltem, és nem fog lépni. Hiába nem történt köztünk azzal a másikkal semmi köszönésen kívül, nem fog rárepülni a haverja kiszemeltjére, és ezt én se tenném.

2023. okt. 18. 08:43
 6/12 A kérdező kommentje:
Főleg hogy az a gyerek ugyanolyan mint én, nem volt párkapcsolata, de ebbe már belebetegszik, olyan szinten van, mert próbált már öngyilkos is lenni.
2023. okt. 18. 08:44
 7/12 anonim ***** válasza:
96%

Bénáztok itt, meg erkölcsi dolgot csináltok a kérdésből teljesen feleslegesen.

A te kiszemelted is teljesen béna, ha ilyen erkölcsi kifogások mögé bújik.

2023. okt. 18. 08:49
 8/12 A kérdező kommentje:
Mert te összejönnél egy olyannal, aki a haverodnak tetszik? Mert én egyik barátnőm kiszemeltjével se jönnék össze. Max ha azt mondaná, hogy nem gond neki. Pont ez az aggasztó, hogy semmi nem történt, köszöntünk egymásnak, meg pár percet beszéltünk akkor. Nem igazán ismerem azt a csávót, de ha öngyilkos akart lenni azért, mert a haverjának barátja van, akkor nem lehet valami hú de normális ember. De mindegy, ez az én véleményem.
2023. okt. 18. 08:55
 9/12 anonim ***** válasza:
76%
8. Gyerekes hulyeseg.. ti 18 evesek ssm vagytok !!! Mi a fdancot keres ez a felnot kategoeiaban???
2023. okt. 18. 09:04
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

"Már tegnap este írták, hogy bejelölt a srác már 3-4 napja."

Ne hagyd, hogy beleszóljanak a dolgaidba. Akit nem akarsz, azt ne jelüld vissza. Ennyi.

2023. okt. 18. 09:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!