Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban jobb kerülni az anyagilag jól álló, független nőket?
Több tapasztalt férfiismerősöm is ezt mondja.
Ha egy nő jól áll anyagilag, akkor borítékolhatóan vissza fog vele élni. És olyan kellemetlen szituációk is előállhatnak hogy még ha a nő félrelép, totál tiszteletlen akkor is még ő dobja ki a férfit a lakásból. Vagy ha nem is, mert a férfi lakásában élnek vagy az ő nevén van az albérlet, akkor sem veszít semmit azzal hanem fütyürészve szakít és megy máshová mert mindig van hová. Vagy szakításkor még lehet odaadni neki a megtakarítások felét mert az neki jár. Adhatsz egy valag pénzt egy olyan nőnek aki mondjuk a hátad mögött leszopta a kollégáját/főnökét a céges bulin és pont az ilyen akciói miatt van jó pozicióban ahol ennyit keres. A nők többsége nem független és nem keres sok pénzt, de a tiszteletlenség náluk is megjelenik sokszor, de őket nagyon jól helyre lehet tenni azzal ha emlékeztetik, hogy egyedül csak a csupasz feneke és az ócska h&m bugyijai lennének neki. Érzi a súlyát annak, hogy nem mindegy, hogy egyedül van vagy a férfival.
"Egyetlen normális férfi sincs, aki a nő kiszolgáltatottságát élvezi."
Ez nem igaz, valójában minden férfi élvezi ha egy nő kiszolgáltatott neki. A legtöbb férfi pont ezért mutatja magát jóságos angyalkának a párkapcsolat elején egészen addig, amíg megszületik az első pulya, onnantól kezdve a gyesen lévő feleséggel olyan pofátlanul bánnak ahogy nem szégyellnek. Pont ezért kell megtanítani minden férfinak már gyermekkorában is, hogy hol a helye, nem szabad hagyni szabadon garázdálkodni ezeket korcsokat, mert akkor elpofátlanodnak, a fejedre sz@rnak. (Többek között ezért zártam ki minden férfit az életemből, emiatt nem is kezdtem el ismerkedni és nem fogok)
18L
18L még mindig nincs pszichológus a környékeden?
Sürgősen kezeltesd magad inkább, mint itt vered a billentyűt, legfeljebb csak a hozzád hasonló savanyúságokat érdekli a nyomorúságod.
Ismerd már fel, hogy nem vagy agyilag ép!
"ezért zártam ki minden férfit az életembő"
Írja a tini 😆🤣😅
Lehet engem hülyének nevezni, pszichológushoz küldeni, eszetlen tininek nevezni, de a kérdező kommentjei az én állításomat igazolják! A kérdező - mint minden férfi - feljogosítva érzi magát, hogy vadidegen nőkről alkosson negatív véleményt, látatlanban egyetért a nő exével, pedig nagy valószínűséggel az itt válaszoló nőnek van igaza és nem az exének, ugyanis statisztikai adatokat figyelembe véve a "tErEmTéS kOrOnÁi" sokkal többször bántalmazzák a párjukat, mint fordítva. Természetesen ha ezt egyetlen nő szóvá teszi, vagy bármilyen lépések tesz az adott férfival szemben - mint a másik nő, aki belvárosi lakással kapcsolatos kommentet írta - ,akkor még neki áll feljebb, hiszen "ő fÉrFi!! Hát hogy van bőr a pofáján akárcsak egyetlen nőnek is ahhoz, anyagilag nem tőle függ?? Hát hallatlan!!!"
Ja és még valami: a lehető legmagasabbról sz@rok rá, hogy hányan neveznek dagadt, iskolázatlan, elmezavarodott vérfeministának, ugyanis egyik "jó kívánság" sem igaz rám (még távolról sem)
18L
“Több tapasztalt férfiismerősöm is ezt mondja.”
Kérdező! NEKED milyen tapasztalatod van?
"Rosszindulat fröcsög, rögtön azon ábrándozik, hogyan gyakorolná a kicsinyes hatalmát a másik felett"
Mint ahogy a te leirasodbol is a rosszindulat fröcsög amikor azt mondod hogy a csóró nő legalább meghuzza magát mert nincs hova mennie.
Persze tudom, tudom melletted arany élete lenne. De képzeld vannak a teremtés koronai között olyan bitang egyedek akik nem bánnak jól a nőkkel. Döbbenet, de tényleg vannak. Na most képzeld el hogy nagyon sok nő van aki ilyenbe botlik, kiszolgaltatott anyagilag és nem tud szabadulni.
Ezért jó anyagilag függetlennek lenni nőként is. Mert ha bántanak, megalaznak, szarba se néznek akkor nem kell elviselni mert nem vagy senkinek a kutyája.
De a normális férfinak nem kell tartania attól hogy meglépünk.
Ez nem egy hobbi hogy cserelgetjuk a pasikat. Egyszerűen csak a megfelelőt akarjuk megtalalni, mert képzeld senkire nincs rá írva az első randin hogy pszichopata, vagy lusta diszno, vagy anyuci pici fia stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!