Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban jobb kerülni az anyagilag jól álló, független nőket?

Figyelt kérdés

Több tapasztalt férfiismerősöm is ezt mondja.

Ha egy nő jól áll anyagilag, akkor borítékolhatóan vissza fog vele élni. És olyan kellemetlen szituációk is előállhatnak hogy még ha a nő félrelép, totál tiszteletlen akkor is még ő dobja ki a férfit a lakásból. Vagy ha nem is, mert a férfi lakásában élnek vagy az ő nevén van az albérlet, akkor sem veszít semmit azzal hanem fütyürészve szakít és megy máshová mert mindig van hová. Vagy szakításkor még lehet odaadni neki a megtakarítások felét mert az neki jár. Adhatsz egy valag pénzt egy olyan nőnek aki mondjuk a hátad mögött leszopta a kollégáját/főnökét a céges bulin és pont az ilyen akciói miatt van jó pozicióban ahol ennyit keres. A nők többsége nem független és nem keres sok pénzt, de a tiszteletlenség náluk is megjelenik sokszor, de őket nagyon jól helyre lehet tenni azzal ha emlékeztetik, hogy egyedül csak a csupasz feneke és az ócska h&m bugyijai lennének neki. Érzi a súlyát annak, hogy nem mindegy, hogy egyedül van vagy a férfival.

2023. okt. 17. 22:52
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
75%
Nem.
2023. okt. 17. 22:54
 2/58 A kérdező kommentje:
Indokolni is ér ám.
2023. okt. 17. 22:55
 3/58 anonim ***** válasza:
91%
Persze, az egészséges, szeretettel teli párkapcsolat alapköve az, hogy ne is legyen hová mennie a nőnek. :) Kicsit se vagy bántalmazó alkat.
2023. okt. 17. 22:58
 4/58 anonim ***** válasza:
4%

"Ha egy nő jól áll anyagilag, akkor borítékolhatóan vissza fog vele élni."

Ezt mondta a párom az exére. Ma már kevesebbet beszélnek, mert mégiscsak engem választott.

2023. okt. 17. 22:59
 5/58 anonim ***** válasza:
80%
Nem, mert buta vagy. Buta vagy , mert ilyet kérdezel.
2023. okt. 17. 23:00
 6/58 anonim ***** válasza:
11%
Igen.
2023. okt. 17. 23:02
 7/58 anonim ***** válasza:
87%

Lol:D

Szóval szerinted ha valakinek van pénze, az már tuti meg fogja csalni a párját.

Aha....

Valójában az egészből az jön le, hogy neked derogál, ha a nő képes anyagilag független lenni, nem függ a férfitól. El tud menni csakúgy az albérletből, mert van hova. Hajjaj:D Sokkal jobbak azok a nők, akik mennének, de nem tudnak egyedül fenntartani egy albit, ezér tinkább maradnak:D

Hát öcsém... téged még a kutyád is megcsalna, ha lenne aki befogadná....

2023. okt. 17. 23:03
 8/58 anonim ***** válasza:
81%

Isten mentsen meg minden nőt tőled. Tipikusan au a pasi vagy akit messziről el kell kerülni.

Argesszív, bántalmazó, féltékeny, irigy, lusta és nulla ambícióval.

2023. okt. 17. 23:09
 9/58 anonim ***** válasza:
78%

Egyetlen normális férfi sincs, aki a nő kiszolgáltatottságát élvezi.

Nekem pl. volt egy exem, aki verbálisan bántott, teljesen leépített, amikor pedig elhagytam, össze-vissza zsarolt, fenyegetett. Rosszhíremet is keltette hazugságokkal, hogy én nem mosakszom rendesen, megcsaltam, fertőzést adtam át neki, tönkretettem az életét, egyik pillanatról a másikra hagytam el, mintha nem is önmagam lennék, tiszta bolond vagyok, mentális beteg, stb. Tiszta jó lett volna anyagilag is függni tőle. :D

Csak az ilyen, exemhez hasonló lelkületű pasasok élveznék, hogy nincs hová mennie a nőnek, mert akkor hozzá lehetne azt is tenni a megaláztatáshoz, hogy neki csak a csupasz valaga van, egyedül csak egy kislány, csöves lenne, vagy menne vissza anyuhoz és hasonlók.

Az a helyzet, hogy normális férfi még akkor sem gondol ilyeneket, ha megcsalták. Hanem egyszerűen csak szakít a nővel. Ha közös megtakarítás van, akkor igazságosan elosztják aszerint, hogy ki mennyit tett hozzá. Ha a nő, akkor ő kap többet. Minimálisan is értelmes férfi nem keveri a dolgokat, hogy ha őt megsértette a nő, akkor neki fáj, hogy oda kell adni, ami neki jár, vagy örül neki, hogy lakhatási gondokkal küzd, vagy hatalmat akar gyakorolni, hogy kibaxa az utcára. A megcsalásra, tiszteletlenségre a szakítás a megoldás, az való oda, nem az anyagi alázás, kicsinyeskedés.

2023. okt. 17. 23:11
 10/58 anonim ***** válasza:
80%
Te sem vagy a legélesebb kés a fiókban.
2023. okt. 17. 23:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!