Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Végre valakinek kellek, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végre valakinek kellek, akkor ez miért nem elég nekem?

Figyelt kérdés

Azt gondolná az ember, hogy aki vagyik szerelemre, szeretetre, sokat volt egyedül, az meg fogja becsülni a párját és a helyzetét. Az éhező is elfogadja a kenyeret.

Na most az van, hogy bár van egy párom kölcsönös szeretettel, kölcsönös vonzalommal, nekem ez nem elég, ami ellen nem tudok tenni (mármint az érzés ellen). Kevésnek érzem magam, mert kimaradtak a tinédzser éveimben az olyan dolgok, amiket más természetesnek gondolt, és a tinédzser éveim és fiatal éveim magányosan teltek. Nagyon rossz volt, rosszul is éltem meg, főleg a mélypontokat, és ezen 100 pszichológus sem fog tudni segíteni.

Most valamilyen csoda folytán megtetszettem egy férfinak, és nagyon is imponál. Gondolatban folyton megcsalom a párom, élek a lehetőséggel, ha tudom, hogy az a férfi is ott lesz, akkor kicsípem magam.

2023. okt. 17. 09:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Szóval ez az első kapcsolatod tulajdonképpen?
2023. okt. 17. 09:57
 2/8 anonim ***** válasza:
20%
De, ezen szinte bármelyik (normális) pszichológus tud segíteni.
2023. okt. 17. 10:15
 3/8 A kérdező kommentje:

Igen,ő az első párom.

Nem, nem tudnak. Nem tudják pótolni az elveszett időt, nem tudják helyrehozni a tinikoromat, a fiatal éveimnek a kilátástalanságát.

2023. okt. 17. 10:31
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Akkor nincs más lehetőség mint bepótolni a kimaradt éveket amíg lehet, ha ilyen erősek az érzéseid ez irányba, mert utána még jobban szenvedni fogsz ha 20-as éveid is semmivé válnak.
2023. okt. 17. 10:34
 5/8 anonim ***** válasza:
3, nem is bepótolni kell, hiszen azt már nem lehet sem most, sem később.
2023. okt. 17. 10:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Túlgondolod. Saját magadnak kreálsz problémát ahelyett, hogy relaxálnál, élveznéd.
2023. okt. 17. 12:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha most éled ki magad hát most,de korrekt akkor lennél ha

a párod is tudna erről..És nem értem azt se ha végre van valakid,akkor miért akarod máris szétcseszni a kapcsolatot...

Rajta akarod meg bosszulni a fiatalkori sérelmeid?

Csóri nem tehet róla szerintem.

2023. okt. 17. 14:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Férfiként is hasonlót élek meg mint a kérdező. Bár én egész természetesnek veszem ezt férfiként, hiszen evés közben jön az étvágy, én pedig nagyon nélkülöztem a korábbi összes évemben. De mivel tudom hogy alapvetően semmi esélyem nincs úgy a csajok többségénél még mindig, ezért nem is megyek ennél tovább. Hiába kedves valaki meg mosolyog, és tetszik meg, nem flörtölgetek vele. Inkább maradok a páromnál amíg jó vele
2023. okt. 17. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!