Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hete nem találkoztunk. Végre találkozunk, de ő szeretkezéssel akarja tölteni ezt a kis időt. Ettől még nem csak arra kellek neki, ugye?
Figyelt kérdés
Pár hete vagyok együtt egy sráccal. Néha kicsit bemesélem magamnak, hogy nem is kellek neki, de ha belegondolok, akkor úgy tűnik, hogy tényleg szerelmes belém. De most is már másfél hete nem találkoztunk (kicsit miatta, kicsit miattam, elég elfoglaltak voltunk most), és ha szóba jön, h találkozunk végre, akkor mindig utal rá v mondja, h jó lesz már végre szeretkezni. Olyan, mintha nem is engem várna, hanem hogy kielégítsem :D De ettől még ugyanúgy szerethet, ugye? Csak egy kis megerősítést várok.2014. ápr. 27. 15:42
1/7 anonim válasza:
Te talán nem akarsz vele szexelni?
2/7 anonim válasza:
Persze. A veled való szex hiányzik már neki biztosan, de szerintem neked is ugyanúgy :)
3/7 LePeDő válasza:
Persze, hogy szeret és hiányzik neki veled a sex, egy pasinak azért rendszeresebben van erre igénye és ha várja a veled lévőt az szerintem azt jelenti h szeret és nem csal meg, de mostmár azért szeretné megkapni a jussát.
5/7 anonim válasza:
miért nem hagyjátok már abba ezt, hogy "jajj, mert csk szexre kellek neki"??? ha nem akarna megd..ni, akkor meg az lenne, h "jajjj, nem kíván a pasim"..
6/7 anonim válasza:
Kedves Kérdező, én is ugyanebben a helyzetben vagyok, rákérdeztem. Az volt a válasz, hogy ez neki sok idő és nem társasozni akar,amikor végre találkozunk... amit megértek, de hát azért na...
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. ápr. 27. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!