Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem és ő is csak még nem találkoztunk, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon aranyos, imádok vele beszélgetni mert nagyon jól megértjük egymást. Neten ismertem meg tök véletlenül és azóta sokat beszélünk, szinte minden nap.Vannak közös ismerőseink és ők mondták hogy mióta elkezdtünk beszélgetni azóta elkezdett fogyni és edzésekre járni mert előtte kicsit pufi volt. Látott már rólam képet, de szerintem az annyira nem tükrözi azt aki vagyok mert az kicsit beállított. Kicsit önbizalom hiányos is vagyok és félek hogy ha élőben meglát nem azt fogja kapni amit szeretne mert nem leszek neki elég jó. Egyszer mondta hogy nem akar elveszíteni de attól még tartok ettől. Ja, és eddig azért nem találkoztunk mert messze lakunk egymástól. Szerintetek mit tegyek?2014. ápr. 21. 13:24
1/4 anonim válasza:
Beszélgess vele tovább, hajrá :)
2/4 anonim válasza:
Találkozz vele. Ugyanilyen helyzetben voltam, mint most Te. Beleszerettem, de nem tudtam, hogy ő mit érez. Másfél évet vártam, hogy találkozzunk. Az első talakozásunkkor meg sem tudtam szólalni, csak vigyorogtam, mint egy idióta. De túljutottunk rajta. Utana megbeszéltük online, hogy nagyon zavsrban voltam. Tisztáztuk az érzéseinket, azóta együtt vagyunk. Most azt tervezi, hogy Magyarországra költözik nyáron.
Szóval hajrá!! :)
3/4 A kérdező kommentje:
És szerintetek ha nem leszek neki elég szép akkor mi lesz? :S
2014. ápr. 21. 13:38
4/4 anonim válasza:
Fájni fog. Egy ideig. Utána meg már nem.
De az is lehet, hogy tetszeni fogsz neki, és akkor minden hepi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!