Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha már egy ilyen nőnek sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már egy ilyen nőnek sem kellek akkor mit tudok csinálni hogy végre barátnőm legyen?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy nagyon kövér nővel aki 35 éves. Mondta hogy ő már nagyon szeretne pasit mert fél hogy kifut az időből.

Látom hogy szinte minden pasira igent mondana. Csúnya kövér pasira is.

De mindig max szexet akarnak tőle és ezen sír.

Mi is taliztunk nekem szimpi aranyos én szívesen járnék vele de azt mondta hogy bocsi de max barátságot tudna velem elképzelni

2016. dec. 1. 12:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%

Nem érdemes kategorizálni a nőket ilyen szinten: ők is individuumok. Az a tény, hogy egy csúnyább lánynak nem kellettél, nem jelenti szükségképpen azt, hogy egy másik -- akár vonzóbb -- lánynak sem fogsz.

Amúgy meg csütörtök dél van, te pedig a gykn sírsz. Miért, ilyen jól megy? Érdemes lenne dolgozni, esetleg sportolni. A siker az élet bármilyen területén vonzóbbá tesz a párkeresésben is.

2016. dec. 1. 12:20
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Most komolyan, miért akarna veled lenni, ha csak "ilyen nőnek" tartod? Tudod nem kötelező vagy létfontosságú párkapcsolatban élni. Ha nem talál az ember olyat, akivel szívesen lenne együtt, akkor ez van. Szerintem nincs annál megalázóbb, mint ló helyett szamárnak lenni. Akinek van egy csepp önbecsülése nem megy bele ilyen kapcsolatba, csak hogy legyen.
2016. dec. 1. 12:25
 3/12 anonim ***** válasza:
22%

HA már a kövér nőknek sem kellesz akkor tényleg gond van.

Kérdezd meg a nőket miért utasítanak el. lehet tudsz valamit változtatni rajta. Pl öltözködés stb.

2016. dec. 1. 12:51
 4/12 anonim ***** válasza:
71%
Így ne is akarj valakivel járni, hogy "ha már ő sem"
2016. dec. 1. 13:04
 5/12 anonim ***** válasza:
79%

Az elsővel értek egyet.

Különben ő még nincs azon a szinten, mint te, hogy bárki jó. Érződik rajtad, hogy neked már mindegy, hogy ki és milyen ronda/igénytelen, akkor is együtt élnél vele, mert már annyira el vagy keseredve, hogy nincsenek minimális elvárásaid. Akiben nincs tartás és egy ideál, az senkinek sem fog kelleni.

2016. dec. 1. 13:06
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
Volt már,hogy megéreztem,hogy valaki csak "beérné" velem.5. vagy 6. érzék,hirtelen nem tudom,melyik.Hát kösz,abból akkor se kérek,ha nem is vagyok egy Palvin Barbi!
2016. dec. 1. 13:06
 7/12 anonim ***** válasza:

Megkérdezted, hogy mi a baja veled?

Szerintem könyveld el sikertelen próbálkozásnak. És keress tovább.

2016. dec. 1. 13:11
 8/12 anonim ***** válasza:
67%
Szánalmas vagy kérdező. Ennyire nem alacsonyodnék le. Nem csoda,hogy nem jött össze veled.
2016. dec. 1. 13:44
 9/12 anonim ***** válasza:
84%

Hidd el, érezni, ha valakinek csak azért kellesz, mert jobb nem jut. Ilyen esetben inkább halnék meg egyedül, mint hogy belemenjek ilyen kapcsolatba.

N

2016. dec. 1. 13:53
 10/12 anonim ***** válasza:
30%

Én mondjuk már annak is örülnék, ha csak ezért jönne össze velem valaki, más miatt úgy sem kellenék senkinek.

F

2016. dec. 1. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!