Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondoljak?
Van egy pasi akivel beszélgetünk, néha-néha találkozgatunk, de ennyi.
Például ha írok neki tegyükfel egy kérdést, akkor is vagy 3-4 napba telik válaszolnia.
Én ebből azt szűröm le, hogy nem vagyok fontos neki. De viszont személyesen meg egészen más jön le.
Nem érdekled.
Bár taktika is ami buta nőknél müködik, nem foglalkozik veled irásba hogy talizzál vele és jobban rákattanj vajon miért nem ír
Elfoglalt?
A munka + magánélet sok időt vesz el az embertől. Ha alapjáraton nem lóg a közösségi oldalakon, hanem ugyanúgy felnéz havonta n-szer mint más az email-re, akkor érthető.
Én is sok embert ismerek, aki Fb-re csak hétvégente lép fel (telefonon nem is használja).
Ha szakít időt arra, hogy lásson és ott nem érezteti, hogy unja a társaságot, akkor nem feltétlenül érdektelen feléd.
Rájöttem, hogy a legjobb az egyenes kommunikáció, ha ő nem képes egyenes választ adni akkor ennek nincs értelme.
Kérdeztem tőle, hogy ő mit akar de nem válaszolt rá, hanem elterelte a témát.
Úgyhogy itt és most lezárom a dolgot.
Szerintem nem vagy fontos neki.
Jól tetted, hogy lezártad!
Én azt is el tudom képzelni, hogy több vasat tart a tűzben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!