Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki reálisan gondolja magát az miért önbizalomhiány?
Figyelt kérdés
Mikor beszéltem nőkkel és mondom nekik hogy hát nem vagyok helyes pasi, akkor mindig azt a választ kaptam hogy legyen már önbizalmam, látom te is önbizalomhiányos vagy, de hát basszus ezek tények összes jó mő elutasít, ha helyes lennék, akkor lenne egy csinos barátnőm2023. szept. 30. 11:15
1/6 anonim válasza:
Mert sokat lógnak a Gyakorin. XD
Viccet félretéve ők úgy gondolkodnak és kész. Nem kell minden nőnek az orrára kötni, hogy milyen nőknél nincs esélyed. Egyébként lehetséges hogy nemcsak a megjegyzéseid miatt gondolják úgy, hanem mert más témához is önbizalomhiánnyal fordulsz.
2/6 anonim válasza:
Hát állás interjún sem szerencsés azzal kezdeni, hogy rossz munkaerő vagyok. Ezután ne csodálkozz ha senki nem vesz fel.
3/6 anonim válasza:
Az onbizalom nem fugg a kinezettol. Egy kevesbe jol kinezo ferfi is fel tud szedni egy jol kinezo not, ha megfelelo az onbizalma es a kinezeten kivul van benne barmi ertekelheto. Az utobbi szokott az incelek problemaja lenni, a hulladek szemelyisegukkel az osszes nonel lemegy a rolo.
4/6 anonim válasza:
A jó dolgok helyett a rosszat hangsúlyozod. Felhívod rá a másik figyelmèt.
5/6 anonim válasza:
De igenis hogy függ.
Ha tükörbe nézel nagyon nem mindegy hogy mit látol ott.
Valamint az sem mindegy hogy milyen visszajelzéseket kapsz a nőktől.
Mellesleg attól mert a szar külsődhöz nagy önbizalom társul, a jobb nőknél ugyanúgy nem lesz esélyed, el fognak hajtani mint a magzatvizet.
6/6 anonim válasza:
A nok a hulyeket hajtjak el, nem a rondakat. Amikor elhajtanak, sose fogjak azt mondani, hogy hulye vagy, hanem random semleges dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!