Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gyermektelen férfiak gyermekke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyermektelen férfiak gyermekkel rendelkező nővel komolyan gondolják az ismerkedést?

Figyelt kérdés

2 gyermekes elvált nő vagyok.

Randiappokon ismerkedek jelenleg.

Az életem rendezett, anyagilag önálló vagyok,csinosnak is mondanak és viszonylag fiatal óvodáskorú gyermekekkel...

Az elmúlt időben inkább gyermektelen férfiakkal ismerkedem, mind tudja,hogy nekem vannak...kicsit félek, hogy csak addig tart az ismerkedés, amíg megfektetnek...

A gyermekes férfiaknál, azt érzem, hogy tudják mire vállalkoznak, de ők inkább pótanyát keresnek az osztott felügyelethez...

2023. okt. 1. 21:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Személyfüggő (de közepes szinten legalább a gyermetlen férfiak csak szexre hajtanak).
2023. okt. 1. 21:11
 2/17 anonim ***** válasza:
83%

Magamból kiindulva igen, előfordulhat hogy komolyan gondolják.

Akkor szokott ilyen lenni ha a férfi elég kiéhezett egy kapcsolatra, azaz csakis olyanokkal akik nem kaphatnak meg akármilyen nőt.

Ha ugyanis megkaphatnak sok nőt, akkor nem fognak leállni gyerekes nővel, mivel náluk mindig csak második vagy sokadik marad a sorban. A férfiak is - akár a nők - az elsők akarnak lenni, nem az utolsók a sorban

2023. okt. 1. 21:13
 3/17 anonim ***** válasza:
42%

Én a saját tapasztalataimból kiindulva azt mondanám, hogy nem igazán.

Jól nézek ki, szexre bármikor találhatnék partnert, mégsem akarok, mivel normális párkapcsolatban gondolkodom.

Nem mindegy az sem, kit mutatok majd be a kisfiamnak.

Részemről nem gond, ha a másiknak is van gyereke, viszont én senki cselédje nem leszek, és szitterkedni sem tervezek, míg "apuka" éli világat.

Épp ezért jó most így egyedül, nincsenek legalább ilyen problémáim :)

2023. okt. 1. 21:21
 4/17 anonim ***** válasza:
13%

Mondjuk hozzátenném hogy randiappokon teljesen esélytelen a dolog

A való életben képes lehetsz összeszedni egy olyan srácot aki veled maradna nem csak dugásra, de az ilyen appokon ez képtepenség.

Akiket te jobbra húzol, az 99.9% hogy csak dugni fog. Ilyenek a randiappok kanjai

2023. okt. 1. 21:27
 5/17 anonim ***** válasza:
72%

Sokan gondolják komolyan, sokan meg nem. Nem lehet ezt így megnondani. Válogasd meg kivel mit kezdesz.

Nekem is gyermektelen párom volt (tavaly ment el🕊).

Pár gyerektelen pasival nekem pl az volt a bajom, hogy még akarnak gyereket...ami érthető, de én biztosan nem.

2023. okt. 1. 21:41
 6/17 anonim ***** válasza:
Eleinte nem aztán alig lehet őket kidobni is.
2023. okt. 1. 21:48
 7/17 anonim ***** válasza:
40%

Nekem volt egy olyan aki 1 évig hitegetett. De nem akart elköteleződni, nem volt kíváncsi a lányomra….

Azért nem költözhettünk össze, mert szerinte nem jöttünk volna ki anyagilag.

Jobban jártam hogy szakítottam, mert nem tudtam volna semmit megvenni a lányomnak, se egy cipőt se egy ruhát, valószínűleg zavarta volna.

Hiába volt neki is egy lánya, egyszerűen azt mondta hogy az más…..

Nagyobb sóhert, pancsert nagyítóval sem találhattam volna. És ezt megspékelte még egy nagyfokú egoizmussal, minden róla szólt, még a “ tervezett jövő” is, hogy ő hogyan képzeli el.

Nem baj, most lakik tovább a szüleivel, a 85 éves apja megfőz neki….őket is csak kihasználja.

2023. okt. 1. 22:43
 8/17 anonim ***** válasza:
83%

Hát, ha az igazat akarod hallani és nem esti mesét:

A legtöbb férfi számára egy többgyerekes elvált anyuka az 'last resort' kategória tehát csak legvégső esetben. Mert nyűg, főleg ha kicsik, problémásabb közös időtöltést leszervezni. Meg soha nem lennénk elsők, csak másodikak a gyerek(ek) után. Illetve ösztönösen is ódzkodunk attól, hogy más hím 'genetikáját' gondozzuk. Ez van, biológia.

Saját szemszögemből kiindulva: összeköltözést nem tudnám elképzelni más gyerekével, tehát ilyen komolyságút nem... De amúgy egy normál monogám kapcsolat érzelmekkel, együttélés nélkül, úgy igen.

Az ilyen nők gyakran említik hogy nem pótapát keresnek, de aztán idővel ez ugye változhat, és lehet elkezdik elvárni hogy egyre többet foglalkozz a gyerekkel, ez nyilván konfliktushoz vezethet, vagy 'kiszáll' a férfi, ha úgy érzi ez túl sok, nem erre vállalkozott.

Akkor vagy szerencsés, ha a férfi az elejétől őszinte a szándékairól. Sokan hitegetnek, amíg el nem érik a céljukat (szex) - szerintem ez gerinctelen, etikátlan viselkedés. Mondom ezt férfiként aki imádja a szexet.

F 30

2023. okt. 2. 01:05
 9/17 anonim ***** válasza:
11%
7-es, miért hívod pancsernak? Megdugott téged? Igen. Tetszik vagy sem, elérte a célját. Akkor meg miért pancser? Sikeresen teljesítette, amit akart, teleélvezett téged, pont. Utólag nem kell magyarázni a bizonyítványodat.
2023. okt. 2. 05:43
 10/17 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező, fogadd el: a kisgyerekes anyukák a könnyű prédák a férfiak szemében. Be fogják kamuzni, hogy komoly kapcsolatot akarnak. De csak bxszni akarnak.

Komoly kapcsolatod akkor lesz esetleg, ha a gyerekek már nagyobbak és összejössz egy szintén komoly kapcsolatot kereső elvált faterral. De ne legyenek illúzióid. Jelenleg téged csak numerára akarnak majd beszervezni. Ha kellően kétségbeesett vagy, akkor sikerülni is fog nekik.

2023. okt. 2. 05:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!