Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gyermektelen férfiak gyermekke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyermektelen férfiak gyermekkel rendelkező nővel komolyan gondolják az ismerkedést?

Figyelt kérdés

2 gyermekes elvált nő vagyok.

Randiappokon ismerkedek jelenleg.

Az életem rendezett, anyagilag önálló vagyok,csinosnak is mondanak és viszonylag fiatal óvodáskorú gyermekekkel...

Az elmúlt időben inkább gyermektelen férfiakkal ismerkedem, mind tudja,hogy nekem vannak...kicsit félek, hogy csak addig tart az ismerkedés, amíg megfektetnek...

A gyermekes férfiaknál, azt érzem, hogy tudják mire vállalkoznak, de ők inkább pótanyát keresnek az osztott felügyelethez...

2023. okt. 1. 21:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
22%

9-es.

Azért pancser mert ő egyszer elvált, azóta sincs senkije.

Én is elhagytam, az előző is elhagyta.. A felesége is elhagyta .

2023. okt. 2. 06:14
 12/17 anonim ***** válasza:
83%

Ahogy előttem is írták már általában nem. 99%-ban a szexre hajtanak az ilyen nőknél, mert úgy gondolják könnyű "préda" az elvált, gyerekes anyuka.

Azokra a férfiakra jellemző ez akik amúgy nem teljesen sikertelenek a nőknél, de bárkit, vagy a nekik igazáán tetsző, akár fiatalabb csajokat nem kaphatják meg. Szóval marad a "másodsoros" ismerkedés: a gyerekes anyuka.

Persze van olyan kategória is aki inkább kapcsolatot akar, nem csak szexet, de ez ritka. Pótapaként viszont lehet az ilyen férfi sem akarna funkcionálni, csak lég naiv ahhoz, hogy azt gondoljam majd a párkapcsolat lesz a nő számára is a prioritás.

Szerintem inkább olyan férfiakkal ismerkedj, akiknek szintén van már gyerekük, az a dolog jobban működhet.

Az is igaz, hogy társkereső appokon akiket te jobbra húzol, 99% eséllyel olyan férfiak akiket a legtöbb nő is jobbra húz. Magyarán fog tudni válogatni, te csak egy kaland, egy numera leszel számukra.

De egyébként azt csinálsz amit akarsz, nyugodtan lepontozhattok, viszont az igazság sajnos az amit leírtam. Az élet nem egy Disney mese...

2023. okt. 2. 06:28
 13/17 anonim ***** válasza:
20%

12 az a te igazságod, én mást tapasztaltam, egy 3. ember megint mást. 🤷🏻‍♀️

Amúgy is kell szerencse is.

2023. okt. 2. 07:46
 14/17 A kérdező kommentje:

Szexre, ha csak arra kell bárkit megkaphatok, de nyílván egy idő után azért többre vágyom.

Sokszor ismerkednek személyesen is, de én ekkor behúzom a féket.

Nyilván gyűrű és gyerek nélkül nagyon jó parti vagyok, de a kis csomaggal már...nem tudom, hogy kell ezt személyes ismerkedésnél normálisan kezelni... ha 2 mondat után bedobom, akkor elszaladnak, húzni meg minek...

2023. okt. 2. 08:09
 15/17 anonim ***** válasza:
74%

Én is úgy ismerkedtem hogy van gyerekem. Szerintem nem azon múlik hogy a fèrfinek van e vagy nincs. Mehet szexre csak a dolog olyannal is akinek van gyereke.

Azzal sem èrtek egyet hogy gyerekes anyával csak a sokat csalódott fèrfiak fognak kezdeni, vagy aki defektesebb.

Az èn párom pèldául, simán találhatot volna magának olyan nőt akinek nincs gyereke, sose volt gondja a pártalálással. Mègis minket választott.

2023. okt. 2. 08:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Közvetlen környezetemben több ilyen gyermektelen férfi van.
2023. okt. 2. 09:12
 17/17 anonim ***** válasza:

A magam nevében válaszolok :

-Először is, ismerkedünk, összejövünk, lefekszünk, és mi van, ha nem működik, akkor már ne is ismerkedjek, mert mi van ha..., kapom a szarházi bélyeget... (?)

-Másodsorban, igen, komolyan gondolnám, mivel úgy alakult, hogy nekem nem lett és valószínűleg már nem is lesz, így örülnék akár egy gyermekes barátnőnek is.

Szerintem ne görcsölj rá, ha nem bármilyen pótléknak kell, csak társnak egy pasi, akkor vedd könnyedén!

2023. okt. 2. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!