Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként miért nem lehet komoly kapcsolatom,miért nem irnak nekem nők?
Figyelt kérdés
Bezzeg forditva a nők több száz levelet kapnak itteni pasiktól,tudom azok mind kanos pasik,ezért is rosszabb élni férfiként mert alapból elvannak itélve hogy csak szexet akarnak.2023. okt. 15. 15:53
1/15 anonim válasza:
Mit tudsz a másiknak adni egy kapcsolatban?
2/15 anonim válasza:
Azért, mert a férfiak többsége mindenkire ráír, dúl a tesztoszteron, cselekedni akarnak és hódítani. Így a nők többsége nem szorul rá, hogy kezdeményezzen, nekik inkább szűrni szükséges, mert sokan csak szexet akarnak, míg a nők többsége inkább tartós, komoly kapcsolatot.
3/15 anonim válasza:
Hany eves vagy? Tudom ez csunya dolog, de ki kell emelkedni valamivel a tobbitol. Nekem is (23/L) sokan irkalnak de volt olyan, hogy a 5. Uzenet utan mar melleimrol kert kepet vagy a farkat kuldte el, vagy arrol kerdezoskodott milyen perverzioim vannak. Sokkal konnyebb ferfit talalni, mint ellenkezo esetben, de normalisat talalni mindketto nemnek ugyanolyan nehez.
4/15 anonim válasza:
Lehet komoly kapcsolatod.
De nem úgy, hogy a gyakorin várod a csodát, hogy álmaid nője rádír és felszed.
5/15 anonim válasza:
Mondjuk ezzel a helyesírással ne nagyon csodálkozz...
6/15 anonim válasza:
Ezekrol reszben az tehet, ahogy a tarsadalom kialakult ebben a generacioban. Egy atlagos, vagy akar atlagon aluli lanyra kb. 5x tobben irnak, mint egy helyes ferfira. Nagy az egyenlotlenseg, ezt sajnos meg kell szokni.
7/15 anonim válasza:
Ha csak várod a sült galambot akkor értelemszerűen hoppon maradsz!
8/15 anonim válasza:
Több oka is van. Egyrészt a nők válogathatnak, egy akár csak átlagos nőnél is x+1 jelentkező van, nem szorulnak rá arra, hogy ők írjanak bárkinek is. Másrészt míg a nők harsányan követelik az emancipációt, addig ugyanilyen makacsul ragaszkodnak ahhoz is, hogy "a kezdeményezés a férfi kötelessége". Vagyis ami számukra "teher"/feladat lenne (pl. kezdeményezés), ott nem kell az egyenjogúság, és még meg is magyarázzák, hogy ha egy nő kezdeményez, akkor a férfiak könnyű prédának fogják őt tekinteni. Ennek viszont csak annyi a titka, hogy egy nő ne krvásan kezdeményezzen, és akkor nem fogják őt annak tartani.
9/15 anonim válasza:
Miért írna rád bárki is?
Mit tudsz nekik nyújtani amit a többi pasi nem, aki még kezdeményez is?
10/15 anonim válasza:
#7: "Ha csak várod a sült galambot akkor értelemszerűen hoppon maradsz!" Hát ez az, erről beszéltem én is. Egy férfinak tepernie kell, ha akar valamit, míg egy nő nyugodtan ülhet ölbe tett kézzel. És még ki is mondhatja, hogy a kezdeményezés a férfiak kötelessége, nehogy már neki is tennie kelljen bármit is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!