Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még nő Magyarországon, aki megfelel az alábbi kritériumoknak?
- 35 alatti
- egyedülálló
- szeretne párkapcsolatot
- és nem csak a ribizliskedés...
- ... és/vagy a "gúd vájbok" érdeklik, hanem ennél kicsit többet lát bele az életbe.
Kérlek, próbáljatok meg ezen őszintén elgondolkozni, mert ismerek embereket, akik felháborodva kérnék ki maguknak, hogy őket nem csak ezek érdeklik, közben pedig a viselkedésük alapján... hát... Sajnos de!
Miből gondoljátok, hogy nem vagyok, normális, vagy hogy 🤡 vagyok. Nem állítom, hogy nem igaz ez az állítás, de mi buktatott le? 🤔
#3 Hol vannak ilyen nők? Mert az utóbbi 10 évet tekintve alig néhány ilyen nőt ismertem akikre ezen állítások mindegyike talán, de nem biztos, hogy igaz volt.
#4 Lepontoztalak, szexista vagy.
"- és nem csak a ribizliskedés...
- ... és/vagy a "gúd vájbok" érdeklik, hanem ennél kicsit többet lát bele az életbe."
Én ebből gondoltam. Ez annyira felszínes és sekélyes általánosítás, mindezt azzal az előfeltételezéssel a kérdésed miatt, mintha a többség többnyire ilyen lenne. Van ilyen trend valóban manapság, de azért ez csak a jéghegy csúcsa. Másrészt az elváráslistádból is hasonlót szűrtem.
Egyébként ne úgy tekints erre hogy mi buktatott le! Hanem alapból ezen a hozzáállásodon próbálj változtatni, és magad miatt is. Elfedés helyett változás.
A hol vannak-ra pedig a válaszom hogy körülötted is vannak bizonyára. Csak egyrészt vagy nem ismered fel őket, másrészt ha fel is ismered, akkor - hogy hasonló stílusban maradjak mint az átlag ilyen kérdések - nem a te szinted, hanem jóval fölötte. Mindkettőn lehet változtatni és fejleszteni.
Félek a 🤡-októl. Azért gyűlölöm ennyire önmagam.
Pedig van egy kis 🤡-kám is, amit fényesre polírozhatnál. De neked nem hagynám, mert jó lesz neked egy good vibe(rátor) is.
"Hol vannak ilyen nők? "
Mindenhol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!