Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok olyan pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok olyan pasit aki nem pancser?

Figyelt kérdés

- aki diplomás

- 500 ezer nettó felett keres (ez már úgyis semmi pénz manapság)

- Kisprotolt

- Trendi magabiztos

- Van saját háza/lakása és kocsija (persze nem szülői támogatással mert akkor nem ő érte el ezeket)

2023. okt. 13. 17:17
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
Napi incel nőgyűlölő
2023. okt. 13. 23:55
 22/27 anonim ***** válasza:
39%
Rám minden igaz, de dagadt vagyok😃
2023. okt. 14. 05:59
 23/27 anonim ***** válasza:
57%
A pénzt és a külsőt valahol megértem (annak ellenére hogy messze állok ettől), de a diploma miért elvárás, áruld már el. Neked van, pl.? Hol, milyen szak?
2023. okt. 14. 09:57
 24/27 anonim ***** válasza:
43%
Azért nem találsz, mert PANCSER vagy!
2023. okt. 14. 10:33
 25/27 anonim ***** válasza:
84%

- Te neked is van gondolom diplomád, azért fontos neked is.

- Semmi pénz az 500.000 ft. Lehet, nyugaton. De itt, Magyarországon az. Sőt.

- Gondolom kisportolt akart lenni, csak helyesírás helyett inkább csak szopni tanultál meg. Na mindegy. Te kisportolt vagy? Inkább erre válaszolj. Ha már mástól elvárod.

- Te is "trendi" vagy? Na, és magabiztos? Vagy egy kis p*csa, aki mindenkitől visszaigazolást vár, hogy ő milyen tökély, holott nagyon nem az.

- Neked van? Házad, kocsid, persze csak ha nem anyuci meg apuci segítségével szerezted, csak akkor ér, tudod.

Figyelj, ne k*rva meg r*banc akarj lenni, mert ezekből nagyon sok van már, inkább rendes, családszerető édesanya akarjál lenni.

Amíg csak a p*ncid az, amit fel tudsz mutatni, addig csak r*banc lehetsz. Nincs belső értéked, ezek mind felszínes dolgok, amiket írtál. Semmi tartalom, csak a felszín.

2023. okt. 14. 17:41
 26/27 anonim ***** válasza:
72%
Ja igen, bocsánat. Előző vagyok. Amiket leírtam nem a kérdezőnek szól, mert ez a kérdés nyilván troll, kamu kérdés, de vannak ténylegesen ilyen lányok/nők, nekik szólt. A kérdező kérdése pedig nekem kapóra jött.
2023. okt. 14. 17:42
 27/27 anonim ***** válasza:
41%

19# szóval egy golddiger riba.nc vagy.

Semmit nem tudsz felmutatni :D

2023. okt. 14. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!