Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak magammal, ha a nők 80-90 százaléka nem jön be nekem? Igy sosem lesz párom, egyszerűen nem tudom lejjebb adni az igényeimet, akit nem találok szexuálisan vonzónak, azzal nem tudok elkezdeni ismerkedni...
A 80-90%-a nem jön be?
Ember, ez lenne az alap. Teljesen irreális ogndolat, hogy 10ből 1-2nél több ember bejöjjön olyan szinten, hogy akár párkapcsolatot kezdj vele. Az már annak a jele, hogy konkrétan alig válogatsz, igénytelen vagy.
Szóval mit cisnálj? Azt amit eddig: a maradék 10-20%-al próbálkozz. Ennyi.
Olyan emberrel nem szabad kezdeni, akinek kb mindneki bejön.
Én is így vagyok sajnos, próbáltam ezen változtatni, össze is jöttem olyannal, aki nem volt teljesen az esetem, reménykedtem hogy kialakul, de maximum szexuális vonzalom alakult ki(tehát az hogy izgat hogy milyen jót szexelünk, stb.), de igazi külső vonzalom(hogy "wow milyen gyönyörű barátnőm van") nem.
Minden bizonnyal szüleim hatása, mert nekik mindig is fontos volt a külső(anyum pl 3 szülés után is tökéletes modell alkatú), én se vagyok csúnya, de az a baj, hogy nekem csak a tényleg top lányok jönnek be igazán. És akkor ami fokozza a problémát, hogy nekem alapból nem lenne olyan nagy gond ha a szépségért cserébe butább a barátnőm nálam, ilyen téren simán tudnék engedni az elvárásokból, de az a tapasztalatom, hogy egyszerűen nem jövünk ki, mert én általában viszonylag bonyolult dolgokról szeretek beszélgetni, és voltak olyan helyzetek, hogy a barátnőm konkrétan nem értette hogy mit beszélek, úgy hogy közel sem a transzgenikus nyúl monoklonális ellenanyag fejlesztési technológia kifejlesztéséről beszéltem.
22F
Egyszer mondták apámék, hogy azért vagyok egyedül mert nekem nem kell senki.
Kit érdekel random idegenek véleménye? Én is éveket voltam nőként egyedül, nekem is mondták, hogy nem kell válogatni meg kompromisszumot kell kötni. Na persze.
Aztán eljött.
Ne tegyél magadon erőszakot, hogy bevállalsz olyan csajt, aki igazából nem vonz, mert nem fog működni, őt meg becsapod. Türelem. A többiek meg okoskodjanak a saját csodás életükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!