Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok senkit?
P Pécsi vagyok és szeretnék magam
R mellé egy társat, de nem
I találok. Pedig annyi kikötésem V van hogy legyen 28 alatti és
I legyen valamennyire sportos, de
? azt sem bánom ha vékony.
Nem.bírom.
Te mit teszel , vagy tettél annak érdekében , hogy megismerkedj egy általad szimpatikus hölggyel , lánnyal ?
Ismerkedni mindig s mindenhol lehet és érdemes .
Mióta keresel társat és hol , hogyan ?
Volt e már barátnőd , vagy a leendő lenne az első életedben ?
Én sem találok senkit, szivike, bár évek óta keresem, s nem vagyok pécsi.
A hármas válaszolóval egyetértek: kicsit nézd át a kérdésedet, mert bármily' varázslatot szerettél volna a betűkkel elérni, az eziránti igyekezetedet rögtön lenullázza ennek az oldalnak a tördelése. ;-)
Az utolsó mondatodba kapaszkodnék: mit nem bírsz???
Itt az egész kérdésed, ahogy másnál látszik:
"P Pécsi vagyok és szeretnék magam
R mellé egy társat, de nem
I találok. Pedig annyi kikötésem V van hogy legyen 28 alatti és
I legyen valamennyire sportos, de
? azt sem bánom ha vékony.
Nem.bírom.
--> Mit nem bírsz?
Negyedik éve vagyok egyedül, de úgy néz ki, hogy bírom még tovább is.
Bocs', hogy belepofáztam a kérdésedbe, jóval megütöttem a 28 éves korhatárt, ugyanis 41 éves vagyok és korántsem vékony.
Sok szerencsét kívánok, az 1-esnek meg üzenem, hogy azért pislantson rá a kategóriára...
Én is pécsi vagyok és a hozzád hasonló írástudatlanok azonnal kiesnek, ahogy az ápolatlan, rusnya, igénytelen, wc-ben pózolók, szemétdombon élők, mizusok is.
Ezek után marad nagyjából 100-ból 1 alak, akivel érdemes elkezdeni beszélgetni.
Akkor azzal az egy esélyessel el lehet kezdeni a beszélgetést, nemdebár?
Megnyugtatlak, hogy Pesten sem jobb a szitu, bár nem járok közvécébe minden nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!