Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem találok. Senkit?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok. Senkit? Tul válogatos vagyok, félek? Nem jön össze pedig csak szexelni szeretnék egyszer.25f

Figyelt kérdés

2018. okt. 29. 21:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén nem tudom mire kéne válaszolni, mivel minden lezártnak tűnik ebben, úgyhogy csak azt tudom mondani, hogy hajrá, ne add fel.
2018. okt. 29. 23:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szűz vagy?
2018. okt. 30. 00:50
 3/3 anonim ***** válasza:
83%
Talán még nem fogadtad el magad teljesen, ezért nem mersz nyitni. Én is hasonlóképp voltam, amíg rám nem talált egy nálam idősebb, határozott férfi, aki nem engedett hezitálni, hanem határozottan, de gyengéden, rám figyelve, bevezetett a férfiszex világába.
2018. okt. 30. 05:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!