Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok hozzám illő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok hozzám illő társat? És mit kell nyújtani igazából?

Figyelt kérdés

Valahogy nem megy IGAZÁN az ismerkedés. A környezetem sem teljesen érti, hogy miért, ezért nem igazán kapok olyan visszajelzést, amiből haladhatnék valamerre.

Szóval, állítólag adottak a dolgok, amik megfelelnek az elvárásoknak. Külső terén adok magamra, összességében középre dobnám be magam. Az egyéb dolgok terén viszont rengeteg pozitív visszajelzést kapok. Kb. akivel leülök normálisan beszélgetni és kicsit értelmesebb, teljesen odavan, hogy milyen értelmes, érdekes vagyok és mennyire jó velem beszélgetni. Okés a humorom, jók a célzásaim, érdekesek a meglátásaim. Tényleg mindenről tudok beszélgetni. Többször megkaptam már azt is, hogy olyan jellegű dolgokat csinálok, amit más pasiktól nem látnak és ezt is pozitívan vették.

Az olyan alap elvárásoknak is megfelelek, hogy egyedül élek, nem dohányzom, nem görcsölök rá a dolgokra, stb.

Kapcsolataim is voltak, szóval nem a megszokott szűz/incel kategóriába esek, mielőtt valaki ezt gondolná.

Mit ronthatok el, mit csinálhatok rosszul? Mik a VALÓDI elvárások, amiket esetleg mégsem hozok?

Időnként 1-1 lánynál van fellángolás, de vagy nagyon nem illünk össze, vagy könnyen elhal a dolog.

(Extraként megemlíteném, hogy az utolsó kapcsolatom egyes dolgait nem tudom hova tenni és ez szerintem kissé nyomot hagyott rajtam. Elvileg passzoltunk, de igazából azok a tulajdonságok adottak voltak, amiért belém szeretett a másik fél, csak ő nem hozta, amiről szó volt. Nem akarom részletezni, de az illető egyértelműen problémás volt, csak sokáig elnyomta. Viszont, nagyjából lerántotta azokat a tulajdonságokat, amiket pozitívnak éreztem/mondott és most úgy érzem, hogy ezek igazán nem is számítanak egy kapcsolatban. Külön vicces, hogy akivel utánam megpróbált összejönni, pont azokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint én.)

2023. aug. 21. 22:43
 1/8 anonim ***** válasza:
17%

Egy olyan világban akarsz normális lányt találni, ahol etikett lett nem normálisnak lenni.

Tehát nem veled van a baj, hanem az értékrenfeffel...van az a elcsépelt duma, hogy nem a legerősebb éli túl, hanem az, aki a legjobban tud alkalmazkodni.

Magyarán....nyelni, nyelni, nyelni....de ha igazi pro játékos vagy várhatsz is az igazira...vagy jön vagy nem.

Lány: sokat kell változnod, hogy ez a kapcsolat működni tudjon.

Fiú: neked is változnod kell, hogy ez a kapcsolat működni tudjon.

Lány: ha így nem tudsz elfogadni, akkor inkább hagyjuk.

Kb erről beszélek...a nőnél van a punci, mi pedig férfiak képesek vagyunk lememni kutyába, hogy megkapjuk, behódolunk, elfogadjuk, hogy a sírást alkalmazzák ellenünk néha, elfogadjuk, hogy mindent rosszul gondolunk, hogy mi vagyunk az agresszívak, meggyőznek minket arról, hogy rosszul gondoltuk stb...

Van aki bírja és elfogadja, van aki kötélnek áll és kilép, van aki dacol és dacolva átmegy játszmázásba és van aki felkapja a 20 centis recés élű konyhakést és feldarabolja a nőt, aztán ha lúd legyen kövér alapon, suhint még párat és a gyerekeket is cafatokra vagdalja, ha úgy jön ki a lépés még a magatehetetlen vén trotty nagyit sem kíméli és őt is miszlikbe aprítja....aztán elkezd tökölni és elvágja a saját torkát.

Mit akarok ezzel mondani? Azt, hogy a nők túlságosan túltettek rajtunk férfiakon, már nem mi vezetjük a vonatokat, repülőket, már nem mi visszük a családot, nem rajtunk múlik a dolog...elbesztunk és elfogytunk, akár herélt, igás szarvasmarhák....marhák...igazi marhák lettünk a világban, azon belül a nők szemében pedig...semmik.

2023. aug. 22. 00:15
 2/8 anonim ***** válasza:
50%

Én például meg tettem mindent az exnek és ki dobott.

Nem tudsz mit tenni a nőkkel kezelhetetlenek, csak a szerencsében lehet bízni hogy van még normális.

2023. aug. 22. 00:18
 3/8 anonim ***** válasza:

"a nőnél van a punci, mi pedig férfiak képesek vagyunk lememni kutyába, hogy megkapjuk"

Ez nem a nők szegénységi bizonyítványa.

"Azt, hogy a nők túlságosan túltettek rajtunk férfiakon, már nem mi vezetjük a vonatokat, repülőket, már nem mi visszük a családot, nem rajtunk múlik a dolog"

Igen, a nők IS életképesek lettek, a nők IS vezetnek vonatot, repülőt, a nők IS tartanak fenn családokat, ez az egyenlőség. Elhiszem hogy egyszerűbb volt megtartani a kiszolgáltatott, menekülni sehova nem tudó nőket, de ez van, több energiát kell beletenni a kissé pocakos, nettó 200at kereső, munka után kanapén szétfolyó életmódnál. Brühühü.

2023. aug. 22. 00:45
 4/8 A kérdező kommentje:

1-es és 2-es! Köszönöm a válaszokat. Sajnos elég negatívnak tűnnek. :/

Fura, de az 1-es válaszban lévő beszélgetés burkoltan, de már elhangzott az életemben, szóval átérzem.

És az utána lévő rész is, hogy pl. mi vagyunk agresszívnak beállítva. Szerencsére kutyába soha nem voltam hajlandó lemenni, utólag ennek örülök is.

3-as: Nem tudom mit írjak. Nem mondhatom, hogy köszönöm a válaszod, mert a kérdésre képtelen voltál válaszolni és csak a sértettséged jött elő.

Arról meg amúgy szó sincs, hogy pocakos, nettó 200-at kereső emberekre lenne kihegyezve az egész. Elolvastad egyáltalán, hogy milyen kérdésre válaszolsz? Leírtam, hogy miket hozok. Értelemszerűen 200-ból fent sem tudnék tartani egy normális albérletet. És sportolok is. Teljesen felesleges volt, amit írtál és nem is a témához tartozik.

2023. aug. 22. 00:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Oké, rendben, akkor válaszolok: brutálisan túlértékeled magad, valószínűleg sem humoros, sem okos nem vagy annyira, mint gondolod, legalábbis az irományodból ez jön le. Izzadtságszagú az egész. Ja, és arrogáns is vagy. Jóéjt.
2023. aug. 22. 01:10
 6/8 A kérdező kommentje:
Remélem az megvan, hogy ez a hozzászólásod csak rólad és a sértődöttségedről szólt, nem pedig rólam. Ha gondolod, szerintem szánj időt a problémáid megfejtésére és megoldására. Jót tenne.
2023. aug. 22. 01:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Erről beszélek. :D Ezzel a stílussal min csodálkozol? Önkritika semmi, terelés az megy, próbálsz bevetni ilyen betanult, interneten olvasott pszichológiai reakciókat, okoskodsz.

Másrészt, min sértődtem volna meg? Pl a zárójeles résztől aminek se füle, se farka, értelmezhetetlen katyvasz, de legalább az intelligencia LÁTSZATÁT kelti?

2023. aug. 22. 06:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Kérdező, hány éves vagy, milyen magas, milyenek az eletkorulmenyeid, mik érdekelnek, mi a hobbid, vannak-e barátaid? Ezek alapján lehetne mondani, hogy mi nem jó és min kéne változtatni, de az általános leírásból semmi sem derül ki rólad.
2023. aug. 22. 08:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!