Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen autót szabad illetve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen autót szabad illetve tilos vennem ha barátnőt akarok?

Figyelt kérdés

Sajnos kell kocsit vennem, mert ha nincs semmi esély a mai lányoknál! Amúgy én feleslegesnek tartom, de mindegy, ám legyen.

Viszont max 8 milliót tudok rászánni, amiből csak ilyen ciki kategóriásak vannak. Még használtból is szinte. Legalábbis szerintem lenéznének hogy nekem csak ilyenem van. Hiszen tele az utak sok tizmilliós autókkal. Épp ezért lennék kiváncsi lányok véleményére. Ti beleülnétek, vagy gáznak éreznétek hogy csak ilyenem van? Írhattok márkákat is, hogy mi az amit már megvehetnék, vagy amit semmiképp. Azt például én is tudom hogy a suzukis férfi offos, meg ilyen 6o lóerős kisautók is nőiesek, de akkor nálatok hol indul a határ?

2023. okt. 12. 17:36
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
3: Persze, hogy ki lehet. Olyat, amit a glett tart össze.
2023. okt. 12. 22:00
 22/32 anonim ***** válasza:

19 vagyok. Nem gáz sztm egy nagyobb Opel se, de legyen jó állapotba.

Jaguárt akár...nézz szét a neten. Vannak már 6 7ért is elég jók.

2023. okt. 12. 22:29
 23/32 anonim ***** válasza:

Ha már annyira a 8 milla a határ.

[link]

2023. okt. 12. 22:31
 24/32 anonim ***** válasza:
94%

"Vagy egy 8 milliós öregebb Jaguar?"

Belegondoltál, hogy mennyi lesz a karbantartása? Meg a szerelés és az alkatrész, ha valamit cserélni kell? :D

2023. okt. 13. 09:57
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem lúzer az egy 19 éves Daciával is fel tud szedni top csajokat. A kérdező viszont akármit vehet, úgyse lesz sikere. A nők tudják, hogy aki a kocsijával akar felvágni, azzal baj van.
2023. okt. 13. 10:39
 26/32 anonim ***** válasza:

8 millióért vadiúj középkategóriás autókat lehet venni. Megnézném, milyen körökben, kinek a szemében ciki mondjuk egy új Ford/Renault/Toyota/Volkswagen/Seat, stb.

Talán kinyalt seggű elit politikusok lányai között keresgélsz?

Ha meg nem vesz az illető vadiújat, hanem mondjuk nézelődik a max. 5 éves használtak között, akkor végképp kibővülnek a lehetőségek, ha 8 millió a keret.

Aki egyértelmű tényként közli, hogy az imént sorolt (vagy azokkal hasonló kategóriájú), vadiúj vagy max. 5 éves autók ciki kategóriások, és azokkal esély nincs a nőknél, egyszerűen egy provokatív, hazug kis szenny. Vagy teljesen másik világon él, nem a valóságban.

2023. okt. 13. 11:01
 27/32 anonim ***** válasza:

24 nekem olyan Jaguárom van, mint amit linkeltem. 3 éve van nálam és egy szavam nem lehet rá. Egy használt VW se jobb semmivel vagy egy fos BMW.

Kérdező akart márkásabb kocsit, írtam is előtte hogy sztm egy Toyota vagy Kia se rossz kocsi...azt vesz 8ért újat.

2023. okt. 13. 17:39
 28/32 anonim ***** válasza:
Volvo kombit semmiképp!
2023. okt. 13. 18:58
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
#26-nál a pont! Nő vagyok, és az általad felsorolt autókat egyáltalán nem tartom égésnek. Jelenleg Toyotám van, előtte Chevym volt, a barátomnak meg nincs. Nem tudom, kik írnak ide, de ezek a kommentek lecsapták nálam a kisautomatát. A vágyálmokból talán csak az Aston Martin maradt ki...
2023. okt. 14. 05:30
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha nem tudsz csajozni kocsi nelkul, kocsival se fogsz.

A kocsi nem fog csodat csinalni

2023. okt. 14. 19:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!