Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem helyes vonzó férfiként,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem helyes vonzó férfiként, ha barátnőt akarok, akkor komolyan olyan nőkre kell írnom, nőknél kell próbálkoznom, akik nem vonzanak?

Figyelt kérdés
2023. aug. 28. 18:42
1 2
 1/11 Noren1989 ***** válasza:
94%
Föképp, ha akarod.
2023. aug. 28. 18:49
 2/11 anonim ***** válasza:
96%

Attól függ, kik vonzanak.

De csúnya emberként nem szerencsés szépeknél próbálkozni, ez azért egy elég általános ökölszabály.

2023. aug. 28. 18:53
 3/11 anonim ***** válasza:
21%
Ha tele vagy pénzzel, akkor még nem reménytelen a helyzet a szépeknél sem.
2023. aug. 28. 18:59
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
Van egy olyan ismerősöm, aki alacsony (160 cm kb.), vékony és csúnya (én se vagyok egy világszép ember, de ő tényleg csúnya). 22-23 éves, és még a dagadtoknak se jön be. Sajnálom érte, mert egy aranyos, szeretetéhes srác, de se a külsejével, se a humorával, se egyéb belső tulajdonságaival nem tud hódítani. Egyáltalán senkinél.
2023. aug. 28. 18:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés csak ennyi: minek?

Mi értelme van egy olyan kapcsolatnak, amibe már eleve úgy mész bele, hogy nem vonzódsz a másikhoz?

Mivel vagy előrébb egy ilyen kapcsolattal?

Hisz a biztos érzelmi hátteret, megértést, stb nem fogja megadni, ez elég egyértelmű.

Szóval előbb ezt válaszold meg. Ha megvan a válasz, el tudunk indulni valamilyen irányba.

2023. aug. 28. 19:03
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Elárulok valamit: te sem vonzod őket.
2023. aug. 28. 19:18
 7/11 anonim ***** válasza:
33%
Hú, hát voltunk nyaralni, ronda, ellenszenves nőknek volt helyes pasijuk. Én nem tudom, mit néznek a pasik. De volt kövér hangos pasi is jó nővel. Totál nem értem a párokat.
2023. aug. 28. 19:21
 8/11 anonim ***** válasza:
37%
Nem. Csak olyan nőket célozz meg, akikben találsz valami vonzót. Beszélgess velük, ismerkedj. A külső valóban fontos, de nem minden. Ráadásul az olyan nők, akiket sokan vonzónak találnak, általában nyitottabbak, nem tőled várják, hogy folyamatosan erősítsd a nőiességükbe vetett hitüket, ellentétben azokkal, akiket kevesen tartanak csak vonzónak. Ne úgy gondolj erre, hogy a jóképű férfiak a jó nőkkel állnak párba, az átlagosak az átlagosakkal, a nem vonzók pedig a nem vonzókkal. A nem vonzókra gondolj úgy, mint a betegekre, akik bár legtöbbször gyógyíthatók, de nem a te dolgod a gyógyításuk. Ők ha akarnak majd gyógyulnak, vagyis fejlődnek, ha nem akkor nem, de jelen állapotukba felejtősek. Nem éri meg semekkora energiát a velük való ismerkedésbe fektetni, mert jól sehogy nem fogsz kijönni belőle. Jobb esetben elmegy a kedved egy rövid ideig a nőktől, rosszabb esetben akár hosszabb ideig is, vagy konkrétan teljesen kiábrándulsz az egész női nemből, ha pár ilyenbe belefutsz. Szóval csak a vonzókkal ismerkedj. Lehet, hogy 20-ból 18 elhajt, de még ott marad 2, akik benned is láthatnak valami vonzót és érdekelni fogod őket. Ha meg nem, az egyedüllét még mindig százszor jobb, mint egy rossz kapcsolat.
2023. aug. 28. 20:40
 9/11 anonim ***** válasza:
90%
Ráírni, hol?
2023. aug. 28. 22:42
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem, ezt semmi képpen ne csináld.

Ismerkedhetsz, hátha élőben, randi alkalmával mégiscsak lesz valamiféle vonzalom köztetek, de szándékosan azzal a céllal ne keress senkit, hogy "á ő is ronda meg én is, undorodom tőle, de legalább lenne valakim".

Ez a legrosszabb tanács, amit itt az oldalon szoktak adni, hogy "add lejjebb az igényeid". NE add lejjebb. Csak legyenek valamilyen szinten reálisak, pl. ha te tudod magadról, hogy nem vagy a csajok kedvence, ne a legszebb nőknél próbálkozz és főleg ne olyanokról akikről messziről látod, hogy már a puszta jelenléted is zavarja őket.

2023. aug. 29. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!