Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, miért tűntök el match és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, miért tűntök el match és köszönés után? Tinder és egyéb társkereső

Figyelt kérdés

Tinder és egyéb matchelős társkeresők.

Matchelek a hölggyel, ráköszönök. Viszonozza, köszön. Akkor kérem, hogy kicsit meséljen magáról, mivel általában nincs bemutatkozója, vagy max pár sor. Nekem viszont van leírásom, tehát ezt így fairnek és logikusnak érzem. Nos, ezen a ponton gyakran eltűnik, nem unmatchel, csak beáll a csend. Olyan is előfordul, hogy soha nem ír match után, nem válaszol egyáltalán, de ez ritkább.

Annyit mondanék még, hogy lehet van aki elvárná, hogy ne csak köszönjek, hanem valami kreatívabb vagy személyre szólót írjak. Nos erre azt tudom mondani, hogyha nincs leírása önmagáról, akkor úgy elég nehéz bármire reagálni érdemben. Egyébként meg hülyeségnek tartom legelső üzenetben azonnal elárasztani valamivel, pláne bugyuta dumával.

Továbbá még annyit, hogy igyekszem normális és átlagos nőket bejelölni, tehát nem fiatal, insta követőt gyűjtő lányokat, nem a luxus plasztik babákat, modell típusokat, stb. (Ebben az esetben nyilván érteném ha kamu, vagy 'elérhetetlen'.)

Szóval nők, miért tűntök el, ha kérem hogy írjatok pár sort magatokról? Ha már a profilba se írtok bemutatkozót?

Tényleg ennyire sok a jelentkező, hogy ugrotok azonnal a másikra? Meg egyszerre több tucat férfivel chateltek? Vagy pár sort írni is túl nagy erőfeszítés már 2023-ban? Volt olyan hölgy, aki copy/pastelte nekem a bemutatkozóját miután rákérdeztem az elején. Végülis hatékony...

Hölgyek válasza érdekelnek elsősorban.

F 30 BP

2023. okt. 7. 17:33
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
63%

Meglehetősen agyatlanok voltak fent, akik így viselkedtek, te pedig értetlen vagy.

Ha rám ír, hogy szeretne megismerni, akkor tegyen erőfeszítést, ne velem akarja a munkát végeztetni.

2023. okt. 27. 07:42
 42/44 anonim ***** válasza:
31%
#41 Bocsáss meg, ne haragudj. Nem lehet mindenki olyan jó képességű és különleges, mint te. A legjobbat érdemled, valaki olyat, aki folyton a kedvedben jár, mert különleges vagy, megérdemled a kényelmes, erőfeszítés nélküli életet! Sok sikert, hogy megtaláld álmaod hercegét!
2023. okt. 27. 15:20
 43/44 anonim ***** válasza:
8%

41

Milyen munkát, te hülye?

2023. nov. 3. 10:21
 44/44 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem úgy értette a 41# válaszoló, hogy ha "engem akarna valaki megismerni akkor miért én tegyek több erőfeszítést az egészbe"
2023. nov. 3. 11:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!