Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, miért tűntök el match és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, miért tűntök el match és köszönés után? Tinder és egyéb társkereső

Figyelt kérdés

Tinder és egyéb matchelős társkeresők.

Matchelek a hölggyel, ráköszönök. Viszonozza, köszön. Akkor kérem, hogy kicsit meséljen magáról, mivel általában nincs bemutatkozója, vagy max pár sor. Nekem viszont van leírásom, tehát ezt így fairnek és logikusnak érzem. Nos, ezen a ponton gyakran eltűnik, nem unmatchel, csak beáll a csend. Olyan is előfordul, hogy soha nem ír match után, nem válaszol egyáltalán, de ez ritkább.

Annyit mondanék még, hogy lehet van aki elvárná, hogy ne csak köszönjek, hanem valami kreatívabb vagy személyre szólót írjak. Nos erre azt tudom mondani, hogyha nincs leírása önmagáról, akkor úgy elég nehéz bármire reagálni érdemben. Egyébként meg hülyeségnek tartom legelső üzenetben azonnal elárasztani valamivel, pláne bugyuta dumával.

Továbbá még annyit, hogy igyekszem normális és átlagos nőket bejelölni, tehát nem fiatal, insta követőt gyűjtő lányokat, nem a luxus plasztik babákat, modell típusokat, stb. (Ebben az esetben nyilván érteném ha kamu, vagy 'elérhetetlen'.)

Szóval nők, miért tűntök el, ha kérem hogy írjatok pár sort magatokról? Ha már a profilba se írtok bemutatkozót?

Tényleg ennyire sok a jelentkező, hogy ugrotok azonnal a másikra? Meg egyszerre több tucat férfivel chateltek? Vagy pár sort írni is túl nagy erőfeszítés már 2023-ban? Volt olyan hölgy, aki copy/pastelte nekem a bemutatkozóját miután rákérdeztem az elején. Végülis hatékony...

Hölgyek válasza érdekelnek elsősorban.

F 30 BP

2023. okt. 7. 17:33
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
60%

Nyuszika

Csak tukrot mutatok. 🤣

Es itt tokmindegy van e adatlap vagy nincs. Az a par sor pont nem eleg semmire. Viszont a te elvarasod holtunalom. Ertsd meg h nem kell sablonosnak lenned. De te Bogaram nagyon ragaszkodsz hozza.

Na ezert lepnek le a nok. Mert nincs energiajuk ugyan azt a kor futni minden egyes pasival.

2023. okt. 9. 19:31
 32/44 anonim ***** válasza:
54%
Mert válogathatok! Minek pazaroljak időt nyomikra?
2023. okt. 24. 16:52
 33/44 A kérdező kommentje:

Válogass. De akkor minek jelölsz be, köszönsz?

A kérdés nőknek szól, kétlem hogy te az lennél, egy nő nem használja a 'nyomi' kifejezést... Inkább troll vagy.

2023. okt. 24. 18:06
 34/44 anonim ***** válasza:
15%
Pedig pont a nők használják a nyomi kifejezést, pont úgy írsz, mint aki életében csajt sem látott még. Akinek a fotód alapján szimpatikus vagy, az bejelöl, és köszön, de mivel a személyiség a fontosabb, és neked minden megnyilvánulásodból süt, hogy egy aszociális, agresszív tapló vagy, roppant hülye megnyilvánulásokkal, ezért nem lesz folytatás, egy ilyennel senki sem akar ismerkedni vagy randizni.
2023. okt. 25. 05:40
 35/44 A kérdező kommentje:

34: Felesleges a személyeskedés és sértegetés, értsd már meg hogy hidegen hagy.

Az a baj, hogy alapvető basic logikát sem képes végigkövetni az agyad.

Hogyha matchelünk és nem ír, vagy köszönés után nem ír, ennek semmi köze a személyiségemhez, mivel abból még nem mutatkozott meg semmi.

Örülök hogy te egy látnok vagy aki néhány hozzászólás alapján bírálja hogy milyen lehetek, és rálátása van az én magánéletemre...

2023. okt. 25. 09:27
 36/44 anonim ***** válasza:
35# mindig az kiabál, akinek a háza ég. A matchek eleve nem valós idejüek, az is lehet, hogy a másik pl két hete húzott jobbra, és már elkezdett randizni valakivel, akivel jól halad a dolog, vagy épp megunta, és már inaktív, az értesítéseket meg kikapcsolta, vagy törölte az appot, de a fiókjáról megfeledkezett. Nekem volt olyan is, hogy deaktiváltam a fiókom, ennek ellenére rá majd fél évvel lett egy matchem, akkor néztem vissza, de csak azért, hogy töröljem az accountom. A másik, meg hogy lehet, hogy fotó alapján jobbra húz, de csak azután olvassa el az adatlapod, az meg már nem tetszik neki. Az ilyen köszöngetés/mesélj magadról típusú indítás meg instant kuka, van érdekesebb, ennyi. A tinderen kb csak a 10 százalék a csajok aránya a pasikhoz képest, nincsenek rászorulva, hogy teperjenek. Szóval basic logikát csak ne emlegessen az, akinek még a tinder elve is bonyolult.
2023. okt. 25. 09:44
 37/44 A kérdező kommentje:

36: Nem bonyolult. És a kérdésemre (amire egyébként is sejtettem a választ) már kaptam válaszokat az első oldalon. Szóval itt felesleges felvonultatnod ezeket a mentális gimnasztikákat. Mert nem inaktivitásról van szó például, látom hogy recently active, és azonnal match, vagy az este folyamán később (mert ő is húzogat, aztán bead).

Igen lehet hogy randizik, de értelmetlen köszönni és eltűnni.

És persze akadnak kamu/kísérletező profilok...

Nem 10%, ezt is csak a hátsó feledből szedted ki.

A Tinderen 25% nő, 75% férfi, ezek a hivatalos 2023 statisztikák...

Szerintem illik, vagy illene köszönni először, nem egyből pofázni minden hülyeséget. Bár látom hogy sz*rt se számít már, semmi, alap udvariasság sem. Csak legyél rámenős, primitív ösztönlény, nézz ki jól, ennyi.

Azt is mondtam, hogy ha üres a nő profilja, akkor nincs semmilyen kontextus, ami alapján el lehet indulni, szóval akkor tényleg csak vmi random hülye szöveget nyomatnál, mint vmi idióta.

Egyébként ne aggódj, én is adjustálom a hozzáállásomat az egészhez.

Ez már régen kiderült, hogy túl sok a 'jelentkező', és a 'legérdekesebbel' chatelnek. Én is tesztelgetem azt, hogy mi az amit még megtehetek rámenősségben - ha más nem a saját szórakozásom végett - milyen messzire mehetek el. Mi az amit még tolerálnak, az előnyösebb kinézetem miatt. Van hogy pont telibesz*rom az egészet, és egyből nyomulok a célzásokkal vagy kvázi szexchattel, és belemegy...

Volt többször hogy simán megmondta az elején hogy 'jó tested van'. Szánalmas és sekélyes az egész úgy ahogy van, tényleg, csak nevetni tudok rajta, hogy itt tart a társadalom.

2023. okt. 25. 10:25
 38/44 anonim ***** válasza:
100%
Van aki hatar eset nekik es sorba jonnek atobbnel tobb ferfi.. na most ha mindig akad jobb vagy kozelebbi akkor egyertelmu nem tudja mindegyiknek es nem is akarja megfogalmazni miert nem. Patkanysag de az ember igy mukodik , akik valalja ezt a tarskeresor annak tosztaban kell lennie az iratlan szabalyokkal is ami ebbe bele tartozik esetedben. Azt szerettem amikor volt meg az msn korszak na ott jobban lehetet ismerkedni mint az ilyen tarskeresokon es melyebb beszelgetesek is voltak nem volt ez az eroltet dolog.
2023. okt. 25. 11:23
 39/44 A kérdező kommentje:

Igen értem, én is rájöttem ezekre. Vagy elfogadom és 'játszok' ezekkel a szabályokkal, vagy kiszállok... de gáz....

Emlékszem az MSN-re, sőt ICQ-ra, IRC-re is, mert az a korosztály vagyok. Más világ volt...

2023. okt. 25. 11:38
 40/44 anonim ***** válasza:
38%

"Utáltam, hogy még én írkàlgassak magamról, mikor ő akar megismerni, de kérdezni lusta."

Ezek szerint te nem ismerkedni vagy fent, de akkor vajon miért? Meglehetősen nárcisztikus és önző, más emberekkel kiszúró, időrabló gondolkodásmód.

Ha egyetlen okot kellene mondanom, hogy miért vetem meg a társkeresőző nőket, akkor ez volna az.

2023. okt. 26. 11:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!