Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső appokon miért probléma köszönéssel nyitni?
Figyelt kérdés
2020. dec. 21. 12:16
1/17 anonim válasza:
Csak köszönés és semmi más szöveg? Az mindenhol gázos. Ebből az jön le, hogy te vársz a másikra, hogy beszélgetést kezdeményezzen. Nálam ez azonnal kuka.
2/17 anonim válasza:
Nem az a probléma, hogy köszönsz, ez az alap. Az a probléma, ha mást nem tudsz magadból kipréselni, csak egy köszönést és azt várod, hogy ettől elinduljon a beszélgetés.
3/17 anonim válasza:
Na, az elsővel lényegében ugyanazt írtuk :D
4/17 anonim válasza:
Ha utána írsz valamit, akkor semmi probléma nincs vele. Ha meg csak annyit írsz, hogy "szia", akkor én se foglalkoznék veled, hiszen alapvetően tartom, hogy legalább egy-két sort írsz magadról és hogy miért pont nekem írtál.
5/17 anonim válasza:
A szia egy köszönés. Ez után jön a téma felvetése. A valóéletben se úgy indítasz, hogy szia, aztán nézel rá némán, hanem a megszólítás után közölsz valamit, amire a másik reagál és ebből lesz a beszélgetés.
6/17 A kérdező kommentje:
Köszönés + témainditóra ha a másik csak köszönni tud aztán semmi, kuka?
2020. dec. 21. 12:35
7/17 anonim válasza:
Azért probléma, mert a nők önmaguktól buták egy társalgás felépítéséhez, így eztis a férfiaktól várják el.
8/17 anonim válasza:
Nem ez a baj hanem a külső, csak a csajok szeretnek minél emészthetőbb indokot kukázni a külvilág felé. Én köszönök és megkérdezem hogy van-e kedve levelezni/ismerkedni. Már bocs de ha a sablonelutasítokkal együtt is kb 15% méltóztat válaszolni akkor nem fogok rögtön egyénre szabott fogalmazást írni.
9/17 anonim válasza:
Miért a nőket kell egy kalap alá venni? Én nőként írtam, hogy az analfabéta, csak köszöngető lúzerekkel nem foglalkozom. Tudnátok hány buta pasi írt már itt rám gyk-n. 2-3 mondatnál többet nem lehet kipréselni a legtöbbjükből. Szellemileg visszamaradott ösztönlények, akiknek nő kellene, de beszélni, írni nehezükre esik. Hát sok sikert nekik! Természetesen a nők között is vannak ilyen igénytelen jószágok.
10/17 anonim válasza:
7 -tehát aki annyit bír odabökni a másiknak hogy szia az nem buta, az egy felépülő társalgás..
Nem vagy te incel véletlenül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!