Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkereső appokon miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső appokon miért probléma köszönéssel nyitni?

Figyelt kérdés
2020. dec. 21. 12:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
56%

"Azért probléma, mert a nők önmaguktól buták egy társalgás felépítéséhez, így eztis a férfiaktól várják el."

A pasik az agyatlanok, kevés értelmes van, és azok meg ritkán vannak társkeresőn.

2020. dec. 21. 13:34
 12/17 anonim ***** válasza:
81%

Oke, nezzuk igy. Pasi ir: Szia. Mit szolnal, ha erre a nyitasra a no valasza ez lenne: Hello.

Kiakadnal, nem? Visszadobta a labdat, es megiscsak ki kene nyogni valamit.

2020. dec. 21. 13:37
 13/17 anonim ***** válasza:
26%
A társkereső app a probléma.
2020. dec. 21. 14:12
 14/17 anonim ***** válasza:
63%

Mert egy köszönés önmagában nem nyitás. Gyakorlatilag a máskra testálod, hogy ő kezdjen valami értelmeset mondani, holott te akarsz tőle valamit.

Csak egy kö9szönés annyit jelent, hogy "Nem tudok semmi értelmeset írni, írj inkább te."

AMúgy én biztos nem válaszolnék egy köszönésre.

2020. dec. 21. 17:33
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Én se szoktam csk egy köszönésre válaszolni. Sőt, egy semmilyen mondatocskára sem.
2020. dec. 21. 18:25
 16/17 anonim ***** válasza:

Én sem érezném megtisztelve magam azáltal, hogy rámköszönt valaki. És? Szia.

Nem azért, mert nem tudok társalgást kezdeményezni és fenntartani: itt is sokszor megkaptam, hogy milyen jó velem beszélgetni, nem unalmas, stb. - gyanítom,hogy ott is menne. "Csak" nulla ingerenciám volna erre a nyitásra reagálni. Tudod milyen ez? Mint a viccben, amikor a diszkóban kérdezi a fió a lánytól, hogy "- Gecc, kő' kóla?" (mire a válasz: - Meg hát! )

Szóval: nem, nekem nem kő' kóla. :))

2020. dec. 21. 19:17
 17/17 anonim ***** válasza:
91%
Igen, ezek a beköszönős figurák tényleg a "kő kóla" színvonalon mozognak. Kedvencem még, mikor az első mondatban megkérdezi hogy nézek ki.
2020. dec. 21. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!