Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőkön ti hogy szoktatok ráírni a kinézett férfiállatra? Esetleg ti milyen kreatívabb köszönéseket szoktatok kapni?
1-es, nem tudom hogy jön ide a lányokkal való tapasztalatod amikor ez a kérdés meleg kategórába lett kiírva...
Én a kinézett férfiállatra leginkább egy "Hey"-el kezdeményezek :)
Én személy szerint nem szeretem, ha valaki nagyon erőltetetten kreatívkodik. Például itt a "férfiállat" kifejezést is feleslegesnek és nagyon izadtságszagúnak érzem. Jobban kedvelem az egyszerű kezdeményezést. Viszont azt pozitív dologként tudom értékelni, ha mondjuk észrevesz valamit a profilomon vagy rajtam és azzal a konkrét témával indítja el a beszélgetést, esetleg bókkal.
22/F
Szerintem felesleges kreativ regenyt irni, mivel ugysem fog valaszolni, ha nem tetszel.
Ha meg igen, akkor egy sima szia-ra is erkezik valasz. 24f
Szerintem meg már unott ez az egész téma.
Én úgy indítanék, hogy tetszel, szívesen megismernélek és párkapcsolatot szeretnék veled, ha passzol a dolog. Erre nem érkezne válasz, mert túl őszinte és túlságosan magamat adnám. Egyszóval marad ez a színjáték, meg az ilyen unalmas körök a bókokkal, közös témákkal és egyebek! Persze, lehet csak nekem van pechem! Ettől független sok sikert :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!