Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Társkeresőkön ti hogy szoktato...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőkön ti hogy szoktatok ráírni a kinézett férfiállatra? Esetleg ti milyen kreatívabb köszönéseket szoktatok kapni?

Figyelt kérdés
Nemrég regisztráltam, és azt vettem észre, hogy a szia mizunál kimerül az emberek kreativitása. Ami nem feltétlenül baj (mielőtt félreértenétek) de mondjuk én szeretem a kreatívabb kezdeményezéseket. Ti ezzel hogy vagytok?
2018. jún. 18. 19:31
 1/8 anonim ***** válasza:
3%
Ram nem szoktak ramirni es a legtobb tarskereson sajnos azok a lanyok akik tetszenenek azokat valami kulon dij fizetese mellett tudna az ember megszolitani lasd pl: badoo kreditrendszere
2018. jún. 18. 19:34
 2/8 anonim ***** válasza:
63%

1-es, nem tudom hogy jön ide a lányokkal való tapasztalatod amikor ez a kérdés meleg kategórába lett kiírva...

Én a kinézett férfiállatra leginkább egy "Hey"-el kezdeményezek :)

2018. jún. 18. 19:59
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
Hey után mindnig megáll a dolog így én mindig valami konkréttal indítok.
2018. jún. 18. 20:18
 4/8 Buran ***** válasza:
100%
Sajnos túl sok kreativitással még nem találkoztam. Én mondjuk szeretem, ha első üzenetben leírja, miért írt rám, mit keres (ha profilján nincs kint). Illetve plusz pont, ha az első levél aljára odabiggyeszti a keresztnevét.
2018. jún. 18. 22:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj hogy nincsenek is férfiállatok akire érdemes lenne írni.
2018. jún. 18. 22:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én személy szerint nem szeretem, ha valaki nagyon erőltetetten kreatívkodik. Például itt a "férfiállat" kifejezést is feleslegesnek és nagyon izadtságszagúnak érzem. Jobban kedvelem az egyszerű kezdeményezést. Viszont azt pozitív dologként tudom értékelni, ha mondjuk észrevesz valamit a profilomon vagy rajtam és azzal a konkrét témával indítja el a beszélgetést, esetleg bókkal.

22/F

2018. jún. 19. 12:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem felesleges kreativ regenyt irni, mivel ugysem fog valaszolni, ha nem tetszel.

Ha meg igen, akkor egy sima szia-ra is erkezik valasz. 24f

2018. jún. 19. 15:40
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg már unott ez az egész téma.

Én úgy indítanék, hogy tetszel, szívesen megismernélek és párkapcsolatot szeretnék veled, ha passzol a dolog. Erre nem érkezne válasz, mert túl őszinte és túlságosan magamat adnám. Egyszóval marad ez a színjáték, meg az ilyen unalmas körök a bókokkal, közös témákkal és egyebek! Persze, lehet csak nekem van pechem! Ettől független sok sikert :D

2018. jún. 19. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!