Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valakinek lett sikertörténet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek lett sikertörténet "lejjebb adott igényekkel"?

Figyelt kérdés
2023. okt. 6. 15:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
39%
Közelebbi kapcsolatba kerültem a párnámmal.
2023. okt. 6. 15:29
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Azt nem mondom, hogy sikertörténet elég jól megvagyunk a férjemmel. 29 évesen mentem férjhez. Elötte úgy éreztem nincs szerencsém az ellenkező nemmel. Utólag már tudom én voltam az oka. A bulizós, jó pasikat vettem észre. Az iskolázottság is tetszett. Aztán a férjem szakmunkás lett. Az egyik barátnőm - akit én sokra tartottam- egy átlagos "csak" szakmával rendelkező férfihoz ment hozzá. Ekkor jött a férjem, gondoltam adok egy esélyt neki... Azóta együtt vagyunk, összeházasodtunk, két gyerekünk van. Ami nekem nagyon fontos - nő létemre - a szex csúcs vele. Tehát azt mondom összességében nem bántam meg, hogy " lejjebb" adtam.
2023. okt. 6. 15:39
 3/11 anonim ***** válasza:
71%

Pár hónapig végre volt olyan barátom aki nem szemezget nőkkel mellettem mert a kutya észre se veszi.

Ez már félsiker.

2023. okt. 6. 15:39
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon szuper kapcsolatom lett egy olyan férfival akit mindig csúfoltak megszóltak a macis alkata miatt. Jól èreztem magam vele , idővel pedig lefogyott es külsőleg is sokkal jobb lett :)nem emiatt lett vége vele, mai napig jó emlék.
2023. okt. 6. 15:53
 5/11 anonim ***** válasza:
22%
"Macis", nyugodtan hívd dagadtnak.
2023. okt. 6. 16:06
 6/11 anonim ***** válasza:
80%
#3 cseppet sem megalázó, amikor a másik komoly pozitívumként értékeli a veled való kapcsolatban, hogy nincs konkurencia, mert mások az égvilágon semmi vonzót nem látnak benned
2023. okt. 6. 16:23
 7/11 anonim ***** válasza:
51%
Nem konkurencia érdekel. Hanem ha egy pasi mellettem szemez az egy hányás. Végre volt olyan aki nem tette.
2023. okt. 6. 16:51
 8/11 anonim ***** válasza:
82%
#7 de nem saját jószántából nem tette, hanem mert (saját leírásod szerint) a kutya se nézett rá. így könnyű jónak lenni. kíváncsi lettem volna, mennyire lett volna tartása, ha sok év után egyszer neki is megadatik, hogy elkezd vele szemezni egy másik nő.
2023. okt. 6. 17:07
 9/11 anonim ***** válasza:
58%

Vannak olyan pasik akik nem szemeznek az utcan. Meg nem is igy csajoznak hogy a párjuk mellett ezt csinálják.

A tobbit meg d.bni kell a fittyfenébe.

2023. okt. 6. 17:46
 10/11 anonim ***** válasza:
97%
Mondjuk sose voltak óriási elvárásaim, nem várram el azt se hogy külön lakjon szülőktől meg legyen autó, jogsi. De a legjobb döntés volt a párom aki szülőktől költözött hozzám, autója nincs, jogsi se, még kevesebbet is keres de ez se érdekelt. Ezerszer önálóbb a korábbi párjaimnál, sosem kell kérni hogy csináljon vmit, teszi magától.
2023. okt. 6. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!