Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érdekes, hogy itt a gykn egy rakás netes randis sikertörténet kering, hogy találkozunk és ő lett a férfjem rögtön? Aztán meg általában a neten a legtöbb pasinak vissza sem írnak, vagy furák ott a lányok. Akkor hogy van ez?
A legtöbb férjem van-os csajszi mindig úgy kezdi, h 4-5 éve...akkor még csak elkezdődött ez a társadalmi leépülés, ami mára már elképesztő méreteket öltött.
25/F
Nem, a legtöbbnek nem jön be - de abban mi a hír?
Ma rástratoltam a pénztáros lányra, elhajtott. Marha érdekes, és egyedi eset.
Én is ismerek olyan párt, akik neten jöttek össze (igazából többet is).
Általában nem a társkeresők címlaplányai és címlapférfijai, hanem olyanok, akik másképp nem igazán tudtak volna ismerkedni senkivel (persze lehetnek kivételek, de akiket én ismerek, ők ilyenek...). Szóval náluk inkább a "lelki" közösség számított, nem a fizikai vonzalom...
Az én netes randis történetem pont hogy inkább tragikus: ő lett az első nagy szerelmem, aztán mikor összeköltöztünk, kiderült mennyire nem illettünk össze és teljesen kikészítettük egymást, összetörtünk lelkileg, mire végleg le tudtuk zárni.
Nem mindig sikerül jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!