Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem érdekes, hogy itt a gykn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érdekes, hogy itt a gykn egy rakás netes randis sikertörténet kering, hogy találkozunk és ő lett a férfjem rögtön? Aztán meg általában a neten a legtöbb pasinak vissza sem írnak, vagy furák ott a lányok. Akkor hogy van ez?

Figyelt kérdés
Mindenkinek bejön, csak nekünk (néhányunk) nem?
2015. júl. 22. 16:00
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
jav: férjem
2015. júl. 22. 16:01
 2/16 anonim ***** válasza:
65%
Kifelejtetted hogy "és már jön a baba" :)
2015. júl. 22. 16:01
 3/16 Noren1989 ***** válasza:

A legtöbb férjem van-os csajszi mindig úgy kezdi, h 4-5 éve...akkor még csak elkezdődött ez a társadalmi leépülés, ami mára már elképesztő méreteket öltött.

25/F

2015. júl. 22. 16:02
 4/16 anonim ***** válasza:
65%

Nem, a legtöbbnek nem jön be - de abban mi a hír?

Ma rástratoltam a pénztáros lányra, elhajtott. Marha érdekes, és egyedi eset.

2015. júl. 22. 16:04
 5/16 anonim ***** válasza:
70%
Ugyanannak a néhány embernek a története kering, ők írják le annyiszor.
2015. júl. 22. 16:06
 6/16 anonim ***** válasza:
Párommal netes társkeresőn ismerkedtem meg.1 hónap beszélgetés után tali nála.Első randin szex,mindkettőnknek egymással volt az eddigi legjobb. majdnem 2 éve vagyunk együtt. Első randi után 3 hónappal összeköltöztünk. A mai napig heti 5-6 nap van szex. Naponta 2 minimum. És bár boldogok vagyunk együtt,mégis e hó 31. én vége lesz.
2015. júl. 22. 16:10
 7/16 A kérdező kommentje:
Igen, manapság az a tendencia, hogy egy átlagos külsejű pénztáros lány is lazán elküld pl egy átlagos külsejű jogász pasit. Valahogy mindig több kell mindenben...Aztán telis-tele több ezer 30 as vagy szingli, vagy a csúcspasitól elvált nőkkel, akiknek gyereke van és kaparnak ezerrel mindenféle pasiért.
2015. júl. 22. 16:10
 8/16 anonim ***** válasza:
Konkrétan én még nem írtam le, de a páromat társkeresőn ismertem meg. Ő volt kb. a 100-adik, akivel levelezni kezdtem, de csak a második, akivel találkozó is lett a dologból. Neten is ugyanolyanok az esélyek, mint az utcán, csak több emberrel tudsz kapcsolatba lépni rövidebb idő alatt. Jórészt szerencse kérdése, mikor találkozol azzal az ezerből egy férfival/nővel, akivel megértitek egymást. Nem tartom furcsának, hogy a legtöbbeknek nem hoz eredményt a netes társkereső, ez is csak egy lehetőség, nincs rá garancia.
2015. júl. 22. 16:11
 9/16 anonim ***** válasza:

Én is ismerek olyan párt, akik neten jöttek össze (igazából többet is).

Általában nem a társkeresők címlaplányai és címlapférfijai, hanem olyanok, akik másképp nem igazán tudtak volna ismerkedni senkivel (persze lehetnek kivételek, de akiket én ismerek, ők ilyenek...). Szóval náluk inkább a "lelki" közösség számított, nem a fizikai vonzalom...

2015. júl. 22. 16:12
 10/16 anonim ***** válasza:

Az én netes randis történetem pont hogy inkább tragikus: ő lett az első nagy szerelmem, aztán mikor összeköltöztünk, kiderült mennyire nem illettünk össze és teljesen kikészítettük egymást, összetörtünk lelkileg, mire végleg le tudtuk zárni.

Nem mindig sikerül jól.

2015. júl. 22. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!