Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik a mai világban ilyen csajozási sikertörténet?
Bár az angol interneten rengeteg csajozással kapcsolatos sikertörténetet lehet olvasni, ezek nagyjából két kategóriába sorolhatók:
1.
- Csávó hosszútávú párkapcsolatban volt egy vagy egymás után több csajjal(tehát igazából már ment neki a csajozás).
- Az utolsó megcsalta, ami nagyon letörte.
- Önfejlesztésbe kezdett.
- Most már sikeres a lányoknál.
2.
- Csávónak nem ment a csajozás (=nem jutott szexhez)
- Önfejlesztésbe kezdett.
- Kigyúrta magát.
- Most már sikeres a lányoknál.
Kérdés, hogy létezhet -e olyan sikertörténet, amiben nem szerepel se az "igazából már ment neki a csajozás", se a "Kigyúrta magát".
Igen,és is egy dagadt,igénytelen,aszociális,mamahoteles,munkanélküli lúzer voltam 40 éves koromig,ráadásul nem szerettem tisztálkodni.Egy nap bejött egy Palvin Barbara kaliberű modell az anyámék panellakásába,és közölte,hogy szeretne a barátnőm lenni,még el is tart,csak mondjak igent.Rábólintottam,aztán kidobtam,mikor ráuntam,azóta megy a csajozás. :D
Na,ha még nem szakadtál meg a röhögéstől,akkor mondom:HA NEM TESZEL SEMMIT,AKKOR NE IS VÁRJ SEMMIT!
Nem csak "girnyó/dagadt lúzér", meg kigyúrt ember létezik. Van a kettő között az a kategória, aki folyamatosan edz és rendesen étkezik, csak nem eszik szteroidot, így sose éri el a "kigyúrt" kinézetet.
Viszont kérdés, hogy kell -e egyáltalán a szteroid, vagy elég csak egy jó kocsi + jó ruha kombó.
"Viszont kérdés, hogy kell -e egyáltalán a szteroid, vagy elég csak egy jó kocsi + jó ruha kombó."
Amíg ilyen kérdések merülnek fel benned, addig nem lesz csajod. Max. IQ 60 alatt.
5: Fényképezzem le magam tinderre egy most vásárolt kondenzációs kazánnal, vagy töltsem fel a bankszámlakivonatomat?
Értem mire gondolsz, de az internetes párkeresés sajnos ilyen felszínes. Ha a képeim nem match -elnek, a lányoknak esélyük sincs megismerni a valódi személyiségemet.
Én a 2. kategória vagyok. 21 éves koromig szűz voltam, majd most 27 éves koromra 25+ lánnyal voltam már. (Igen, én is tudom hogy maga a szám nem az egyetlen mérce a világon, csak mégis most röviden így is ki lehet fejezni.) Igaz ezek közül olyan 15-tel az elején kb 1,5 év alatt, amikor nagyon be akartam pótolni a dolgokat. Azóta visszavettem, mert mióta van részem szexben azóta tudom hogy nem ez a világ legfontosabb dolga.
Az interneten olvastam ingyenesen elérhető ANGOL NYELVŰ csajozós anyagokat amerikai szerzőktől még anno. Azokból tanultam meg ismerkedni. Mármint egész könyveket olvastam ki, rengeteget foglalkoztam vele. Aztán nyilván amit olvastam át is ültettem a gyakorlatba. A gyúrás is megvolt soso, bár nem lettem egy izomállat. 79 kg voltam amikor gyúrni kezdtem és most 95 vagyok, de elég vékony szintről jöttem, még mindig nem mondanám hiperizmosnak magam. Viszont az sokat segített az önbizalmamnak, hogy a gyúráson keresztül általában is egészséges életet kezdtem élni, nem iszom alkoholt, egészségesen eszem, mozogni kezdtem pedig előtte nem volt jellemző, stb. Szóval rengeteg közvetett előnye is volt.
7: Angol nyelvű könyvet én is olvastam és szerintem ha mondjuk 2014ben elkezdtem volna mass approach -olni a lányokat valamelyik nagyobb fesztiválon, nekem is lehettek volna hasonló sikereim. Sajnos a világ viszont változik, ma már a szórakozóhelyeken a fiúk 70% -a puázni próbál, így egyrészt ezzel már nem igazán lehet kitűnni a tömegből, másrészt sok lánynak kifejezetten elege van belőle.
Ma már másra van szükség. Ilyen dolog lehet például az izom, csak sajnos jelenleg nekem úgy tűnik, naturálban nem igazán fogom elérni azt az instagram/tinder fazont, amivel már nem röhögnének körbe, szteroidozni meg nem akarok, mivel akkor gyakorlatilag csak a lányok miatt áldoznám fel az egészségemet, amit az általad is említett angol könyvek nem ajánlanak(első a te fejlődésed, második a nő).
Kérdés tehát, hogy van -e olyan út, amiben nem szerepel, hogy 95kg -ra gyúrom fel magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!