Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lehet az hogy tíz évvel ezelőtt még egy átlagos férfinak összejött internetről párkapcsolat, ma már szinte ez lehetetlen ha csak átlagosan nézel ki?
Nem jól írtam, vagyis nem érthetően.
A férfiaknak nehezebb felszedni a nőket míg nekik a kapcsolatban amblokk. Remélem így világos (ha eddig nem volt).
"mert sokkal többen vannak"
Nincsenek
10 évvel ezelőtt is egy rakás fos lehetett az egész.
Nem tudom, mert akkoriban még abszolút nem foglalkoztam online társkereséssel.
Csak azt tudom hogy a tinder magyar befutása előtt (asszem több is mint 10 év) általában véve elég lagymatagon müködtek ezek az online ismerkedések.
Arról szólt hogy férfiak elkeztek levélcunamikat gyártani nagyüzemben, aztán vagy lett belőle valami vagy nem. Most hogy már van kölcsönös szűrés (a tinder óta) legalább az esélytelenek tömegei még az elején kihullanak, így nem kell annyit gépelniük feleslegesen.
Az egyetlen elönye annak az idöszaknak az lehetett hogy néha berobbant néhány új oldal, az újdonságnak pedig nagy ereje szokott lenni, és így egy darabig többen és aktívabban használták az új oldalakat, ha megvolt a PR
Ezenkívűl nem hinném hogy bármi különb lett volna régebben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!