Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még itt gymcel rajtam kívűl?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még itt gymcel rajtam kívűl?

Figyelt kérdés
Az az incel aki nonstop gyúr és nem dug, nincs kapcsolata. Én inkább abba teszek bele ahol a kemény munka megtérül, a gyúrásba.
2023. okt. 2. 19:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%

Uh kérdező, azért azt a 9 hónapos poént nem érteni... Ne csak izomra gyúrj, tudod a nőknek az is elvárás - sőt, egyébként lehet nagyobb prioritású elvárás.. - hogy ne legyél buta.

Meg eleve... sportos legyél, ne kigyűrt. A sportos pasik kb mindnekinek tetszenek, a kigyúrtak jóval kevesebbnek.

A csajozáshoz egyébként mindenek felett szociális készségek kellenek, anélkül nézhetsz te ki akárhogy, semmi esélyed.

Teljes vakvágány ez az egész... de ezt már a "gymcel"nél is lehetett sejteni..

2023. okt. 2. 22:33
 12/19 A kérdező kommentje:
Tök mindegy mi tetszik nekik, olyan akarok lenni mint azok a prémium palik a teremben akiknek alacsony a tetszsírja és masszív izmai vannak.
2023. okt. 2. 22:34
 13/19 anonim ***** válasza:
78%

"3.Ki vár kilenc hónapot egy kapcsolatban hogy dughasson?"

TÉged sem az eszedért szeretmek. Az biztos :D

2023. okt. 2. 22:37
 14/19 A kérdező kommentje:
Aspergeres vagyok nem értem az iróniát.
2023. okt. 2. 22:38
 15/19 anonim ***** válasza:

"Tök mindegy mi tetszik nekik, olyan akarok lenni mint azok a prémium palik a teremben akiknek alacsony a tetszsírja és masszív izmai vannak."

Oké, akkor magyarul abszolút nem a nők miatt gyúrsz.

Ez egyébként dícséretes, azok a legszánalmasabbak akik a nők miatt kezdenek bele ebbe vagy abba.

De akkor miért kötöd össze a csajozási potenciálodat a gyúrással? Mármint... akkor te nem gymcel vagy, hanem simán egy kondis csávó.

2023. okt. 2. 23:02
 16/19 A kérdező kommentje:
Részben azért kezdtem hogy vonzó legyek, csak rajta maradtam. Szeretem magam erősnek érezni és akkor kb férfinak érzem magam.
2023. okt. 2. 23:22
 17/19 anonim ***** válasza:

Az jó:)

De akor ne vond össze a szexuális életeddel.

2023. okt. 3. 09:10
 18/19 anonim ***** válasza:
Buta selejt
2023. okt. 3. 09:13
 19/19 anonim ***** válasza:

Mondjuk az Asperger megmagyarázza miért hoztad létre ezt a fogalmat. Ti, autisták szerettek dolgokat kategorizálni, mindent a helyére tenni, szóval logikus, hogy szükség volt erre is egy név, amivel a "helyére lehet tenni" a jelenséget. Szóval tök okés:)

Csak azért tudod, hogy a legtöbb ember frászt kap, ha mindenre neveket aggatnak. Mármint az embereknek nincs igényük arra, hogy külön neve legyen annak a magánéletben sikertelen embernek, aki szeret izmot építeni:D

2023. okt. 3. 09:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!