Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még itt gymcel rajtam kívűl?
Figyelt kérdés
Az az incel aki nonstop gyúr és nem dug, nincs kapcsolata. Én inkább abba teszek bele ahol a kemény munka megtérül, a gyúrásba.2023. okt. 2. 19:39
1/19 anonim válasza:
A dugásba is megtérül a munka, de ott 9 hónapot kell várni.
2/19 A kérdező kommentje:
Ez valami morbid vicc akart lenni?
2023. okt. 2. 19:49
3/19 anonim válasza:
Mi ebben a morbid? Az, hogy a normális emberek dugnak?
4/19 anonim válasza:
Találjátok még ki hülye szavakat
5/19 A kérdező kommentje:
3.Ki vár kilenc hónapot egy kapcsolatban hogy dughasson?
2023. okt. 2. 19:54
6/19 anonim válasza:
#5: Szerintem a gyerekre gondolt kérdező.
Amúgy meg ha kigyúrod magad és fejlesztesz esetleg a kommunikáción, nyitsz a világ felé, nem sokáig leszel nő nélkül.
7/19 A kérdező kommentje:
6.Jah, megmérgezte az agyam az internet.
2023. okt. 2. 19:57
8/19 A kérdező kommentje:
Amúgy nem csak a "normális" emberek dugnak, dugnak a bűnözők és egyéb selejtek is.
2023. okt. 2. 19:58
10/19 anonim válasza:
Jó a gyurás. Egy dolog akkor ✅
Még ott van pár másik feladat
A , Diploma
B, nagy fax
C, legyél milliomos
Sorban az ABC
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!