Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nincs 180 cm az nem férfi ?
nincs 20 cm-es faxa az nem férfi
Nem járt egyetemre
Nincs autója és lakása
Nem keres 700 ezer nettót
Nem beszél idegen nyelveket
Aki nem 60-75 kg vagy 85 de izommal
Ezek igazak vagy csak a neten nyavajognak a sikertelenek?
Ez az adott nő igényeitől függ.
Részemről a magassági limit 190centinél kezdődik, az én házamban élünk a már férjemmel, nem kell hogy 20 centis farka legyen, 18 és bőven tökéletes, nem keres 700 nettót, de még 400at sem, nincs se autónk se jogsink, nincs kigyúrva és egyetemre sem jártunk, viszont mindketten szeretjük a munkánkat.:)
Az öcsédnek esetleg nem kellene elmondania minden jöttmentnek a fizetését:D
Ha egy fesztiválon meghívsz valakit egy jagerre, az ebből tudni fogja, hogy 300 vagy 600 a fizud?:D
Esetleg nem úgy kéne ismerkedni, hogy "Szia, Laci vagyok, Xszáz a fizum, és X cm a farkam, van/nincs autóm, lakásom, meghivhatlak valamire?"
Nincs az a jó pasi akit erre egy kicsit is értelmesebb csaj ne küldene el élből. Bármi van is az "X"-ek helyén...
“nincs 20 cm-es faxa az nem férfi”: 15cm nem 20
“Nem járt egyetemre”: Igen, de ebben nincs semmi igazságtalan. Ha nem vagy totál retardált, meg tudod csinálni a kecskeméti egyetemet levelezőn és megvan a diploma.
“Nincs autója és lakása”: Kutyát nem érdekli manapság.
“Nem keres 700 ezer nettót”: Budapesten ez a minimálbér manapság.
“Nem beszél idegen nyelveket”: Nem beszélsz Magyarul pl? Ha 25 fölött nincs barátnőd, az azt jelenti, hogy a társadalom szemében egy senki vagy. Nem tartozol a magyarokhoz.
“Aki nem 60-75 kg vagy 85 de izommal”: Ezzel megintcsak nem értem mi a gond. Lefogyni nem nehéz és nem is drága. Egyél kevesebbet és még olcsóbban is kijössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!