Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a pozitív kisugárást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pozitív kisugárást állítólag vonzó honnan lehet a mai világban megszerezni?

Figyelt kérdés
Nekem nem megy, mindig búvalbacot arcom van, magabiztosság sincs a semmire. "Szakembert" engedjük el mert mind kókler, tiniként ilyen tanácsokat kaptam hogy nézzem meg az alkonyatott hogy tanuljak az emberi kapcsolatokról, meg hogy "úgy lehet felszedni" egy lányt hogy kedvesebb vagyok vele stb stb, ennyi leegyszerűsített bluepilles hülyeséget.. Legjobb ha 100 éves is mellé és semmit nem tud a z generációról. 23f
2023. szept. 30. 20:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem először talán rendet kellene rakni a fejedben, mert annak alapján, amiket írtál, jelenleg elég nagy ott az összevisszaság.
2023. szept. 30. 20:44
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
Ne csinálj semmit akkor, ha szerinted a terápia nem segít, maradj egyedül MarokMarcsival.
2023. szept. 30. 20:45
 3/13 A kérdező kommentje:
De mégis milyen tanács az egy tinifiúnak hogy nézze meg az alkonyatot? Amúgy tök poén hogy a romantikus filmekben is szép emberek vannak.
2023. szept. 30. 20:47
 4/13 anonim ***** válasza:
90%
#3: de ezt egy mentálhigiénés szakember mondta?
2023. szept. 30. 20:48
 5/13 A kérdező kommentje:
Egy gyerekpszichológus 16 éves koromban kb.
2023. szept. 30. 20:48
 6/13 anonim ***** válasza:
95%
Ugye tudod, hogy nem csak egy darab pszichológus létezik? 😁
2023. szept. 30. 20:49
 7/13 A kérdező kommentje:
Már feladtam a keresést. Amúgy ha már mentálhigénés szakember, egyszer beszéltem eggyel online és amikor azt mondtam nem érti problémámat elkezdett vinnyogni az a luvnya hogy ne kérdőjelezzem meg az intelligenciáját mert hogy ő diplomás..
2023. szept. 30. 20:51
 8/13 anonim ***** válasza:
76%

Honnan tudod hogy nem értette? Az a szakmája! Tök agresszívnak tűnsz. Hogyan akarsz te pozitív kisugárzást elérni? Luvnyának neveztél egy idegen nőt, aki érti a dolgát.

Vannak veled bajok rendesen. 👁️👄👁️

2023. szept. 30. 20:53
 9/13 A kérdező kommentje:
Szerinted én tudom jobban ami a fejemben van vagy egy pályakezdő kis fruska aki aligha rendelkezik tapasztalattal? Okoska.
2023. szept. 30. 20:54
 10/13 anonim ***** válasza:
94%
Te tényleg hülye vagy! Millió pszichológus létezik és nemcsak online! Te kifogásokat keressel és megkérdőjelezed a munkásságát mindegyiknek, hiszen egy kalap alá veszed az összeset! Nekem mindegy, neked nem az, mert nem jut punci. Ha kell, akkor tessék tenni érte. Igenis gondok vannak veled fejben, kellene kezelni. Ha nemhelyes vagy normális nő rád se néz, ez van.
2023. szept. 30. 20:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!