Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a pozitív kisugárást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pozitív kisugárást állítólag vonzó honnan lehet a mai világban megszerezni?

Figyelt kérdés
Nekem nem megy, mindig búvalbacot arcom van, magabiztosság sincs a semmire. "Szakembert" engedjük el mert mind kókler, tiniként ilyen tanácsokat kaptam hogy nézzem meg az alkonyatott hogy tanuljak az emberi kapcsolatokról, meg hogy "úgy lehet felszedni" egy lányt hogy kedvesebb vagyok vele stb stb, ennyi leegyszerűsített bluepilles hülyeséget.. Legjobb ha 100 éves is mellé és semmit nem tud a z generációról. 23f
2023. szept. 30. 20:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem jol jarnak a nok, ha rad se neznek. Ha tudnak milyen szerencsesek, amikor keresztulneznek rajtad...
2023. szept. 30. 22:32
 12/13 anonim ***** válasza:

A pozitív kisugárzást boldogságból lehet megszerezni

Mindegy, csak ne a nőkböl indulj ki! Valami hobbi, vagy eredmény, munka, sport vagy bármi ami felszabadultá és öröntelivé tud tenni. Ezek tudnak csak ilyen kisugárzást adni, ami vonzza a nőket valamennyire. De a jó külső akkor is elengedhetetlen

2023. szept. 30. 22:53
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

"Szerinted én tudom jobban ami a fejemben van vagy egy pályakezdő kis fruska aki aligha rendelkezik tapasztalattal? Okoska"

Hát ha te tudnád, nem lenne ez a kérdés, nem kellett volna szakikhoz fordulnod, stb...

Szóval lehet, hogy ő nem tudta, de bizonyíthatóan te sem tudod.

Én azért a helyedben tennék még egy próbát a szakikkal. Ez persze nem olcsó, 15ezer/ülés alatt nemigen találsz jót.

De pl tanácsokat ne is várj tőle, nem azért van ott, hgoy tanácsokat osztogasson meg megmondja mit cisnálj.

Egyébként a jó kisugárzás ja, alapvetően pozitív hozzáállásból, türelemből, határozottságból, magabiztosságból, érzelmi stabilitásból, céltudatosságból, rugalmasságból meg ilyesmikből áll. Biztos van még egy halom jellemző ami hozzá tud adni, de ha ezek megvannak, szerintem már jó vagy.

2023. szept. 30. 23:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!