Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj ha az ember looksmaxxol?
Elmondom, szerintem mi állhat a másabb megítélés hátterében. Mivel az arcon aligha lehet változtatni - a plasztikázástól, botoxtól, illetve a fogyás/hízás által változó méretű, karakterű arctól eltekintve - gyanítom, főleg azon változtattál, hogy ízlésesebben nézz ki pl. ruházatilag, hajszerkezetileg, vagy kisimultabb lett a bőröd az ilyen-olyan krémek, táplálkozás, sport által, mely utóbbi a testalkatod változásához is hozzájárult. Most csak írtam néhány példát, hogy igen, az ízlésesebb kinézet természetesen pozitívabb megítélést is hoz, mint egy kevésbé igényes, pláne igénytelen, leszakadt kinézet. Én is, ha járok-kelek az utcán (vidéki nagyváros), sajnos nagyon durván igénytelen járókelőket látni az utcán sétálgatni :( egyszerűen az az érzés fog el rögtön, hogy valami tök más dimenzióban, életstílusban, életminőségben, igényességi szinten mozgunk. Hát még szép, hogy két ilyen ember más megítélés alá fogja tenni egymást. Hozzáteszem, a hétköznapokban inkább az autókban szoktak ülni az igényesebben kinéző emberek, a szegényebbek és igénytelenebbek nagyobb eséllyel sétálgatnak az utcán hétköznaponként, azt vettem észre.
Egyébként azt nem írtad le, mit takart nálad ez a looksmaxxing, mi minden változott a külsődben, így én is csak találgattam. Többet segítene, ha megosztanád ezt is.
"elkezdtem tisztálkodni"
Ha ez looxmaxxolás, vagy mi az isten, akkor abba ne hagyd!!!
Na, a gyks kommenteket nem kell magadra venni😅😅
Szerintem ha megkérdeznéd 1000 normál embertől hogy mi a looksmaxxolás, jó ha 1 tudná hogy mi az, a többi meg azt hinné hogy csak simán igényes, magadra adó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!