Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért baj ha az ember looksmax...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj ha az ember looksmaxxol?

Figyelt kérdés
Nyilván az embert úgy ítélik meg ahogy kinéz, a személyiségem nem sokat változott de a külsőm igen, sokkal pozitívabb elbírálást kapok mint amikor előnytelen volt a külsőm. Sekélyes egy világot élünk, de hát én sem szívesen nézek egy csúnya nőre rá, ilyenek vagyunk mi emberek. El kell fogadni a játékszabályokat és azok szerint játszani.
2023. szept. 29. 21:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Elmondom, szerintem mi állhat a másabb megítélés hátterében. Mivel az arcon aligha lehet változtatni - a plasztikázástól, botoxtól, illetve a fogyás/hízás által változó méretű, karakterű arctól eltekintve - gyanítom, főleg azon változtattál, hogy ízlésesebben nézz ki pl. ruházatilag, hajszerkezetileg, vagy kisimultabb lett a bőröd az ilyen-olyan krémek, táplálkozás, sport által, mely utóbbi a testalkatod változásához is hozzájárult. Most csak írtam néhány példát, hogy igen, az ízlésesebb kinézet természetesen pozitívabb megítélést is hoz, mint egy kevésbé igényes, pláne igénytelen, leszakadt kinézet. Én is, ha járok-kelek az utcán (vidéki nagyváros), sajnos nagyon durván igénytelen járókelőket látni az utcán sétálgatni :( egyszerűen az az érzés fog el rögtön, hogy valami tök más dimenzióban, életstílusban, életminőségben, igényességi szinten mozgunk. Hát még szép, hogy két ilyen ember más megítélés alá fogja tenni egymást. Hozzáteszem, a hétköznapokban inkább az autókban szoktak ülni az igényesebben kinéző emberek, a szegényebbek és igénytelenebbek nagyobb eséllyel sétálgatnak az utcán hétköznaponként, azt vettem észre.

Egyébként azt nem írtad le, mit takart nálad ez a looksmaxxing, mi minden változott a külsődben, így én is csak találgattam. Többet segítene, ha megosztanád ezt is.

2023. szept. 30. 00:37
 12/19 A kérdező kommentje:
Alacsonyabb testzsírszázalék, meg elkezdtem tisztálkodni és a hajamra/ruházatomra figyelni, na meg bőrápolás. Középiskola alatt olyan depressziós voltam hogy hanyagoltam a külsőmet és csak csúnyultam.
2023. szept. 30. 06:35
 13/19 anonim ***** válasza:

"elkezdtem tisztálkodni"

Ha ez looxmaxxolás, vagy mi az isten, akkor abba ne hagyd!!!

2023. szept. 30. 06:48
 14/19 A kérdező kommentje:
Bőrápolni és sportolni nemrég kezdtem rendszeresen.
2023. szept. 30. 06:50
 15/19 anonim ***** válasza:
Az tök jó, honnan veszed hogy bárkit is zavar?
2023. szept. 30. 06:53
 16/19 A kérdező kommentje:
Egyik kérdésnél felhozták a kérdezőnek hogy "Biztos te is looksmaxxolt instamodelre vágysz".
2023. szept. 30. 06:56
 17/19 anonim ***** válasza:

Na, a gyks kommenteket nem kell magadra venni😅😅

Szerintem ha megkérdeznéd 1000 normál embertől hogy mi a looksmaxxolás, jó ha 1 tudná hogy mi az, a többi meg azt hinné hogy csak simán igényes, magadra adó vagy.

2023. szept. 30. 07:02
 18/19 anonim ***** válasza:
Kivul a jobbra torekves a belso ertekek meg aranyosan csokken.
2023. szept. 30. 08:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Kerdezo,ez zsenialis. Most feldobtad a napom. 😂
2023. okt. 2. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!