Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebook profilokon miért megy a vetítés közben az életben mindegyik nagyot mutató ember egyhangú kis ember?
Figyelt kérdés
Sokszor látom hogy jól kinéző nők kiraknak egzotikus képeket, utána beszélgetünk.Majd mondja ő csak irodai ügyintéző.
Kérdezem tőle akkor hogyan tudott a Maldív-szigetekre meg hasonló helyekre elmenni.
Barátom fizette szinte mindig ez a válasz.
Akkor miért várják el sokszor a férfitól is hogy ilyen élete legyen, ha a társkereső nők is csak mások által tudják a látszatot fenntartani?
2023. szept. 12. 23:36
1/6 anonim válasza:
Kérdezd meg a pasijukat, miért vannak csóró nőkkel.
2/6 anonim válasza:
Facebookon mindenki gazdag meg sikeres, aztán közbe' mi vagyunk Európa egyik legszegényebb országa. Ilyen ez a szosölmédia.
3/6 anonim válasza:
Azért van pár olyan ország ahová nem nagy dolog kijutni egy átlag embernek se.
4/6 anonim válasza:
Akkor ne csóró nőkkel ismerkedj, ha zavar.
5/6 anonim válasza:
Megsúgom, hogy nem a pénzesek plakátolják ki többnyire a fb profiljukat utazós kepekkel, inkabb a kisemberek, de azok is egyiptom, bulgaria stb a legolcsobb helyek amit last minutban meg kapsz 30 ezerert fejenkent. Azert nem Floridabol jelentkeznek a legtöbben vagy Punta canaból. Sokan nem tesznek ki semmit, mintha egyaltalan voltak nyaralni pedig tudom hogy voltak. Csak nem mindenkinek szempont, hogy mit szolnak masok. Egy gazdag embernek nem számít, hogy te mit gondolsz, nem akar senkinek bizonyitani semmit, sőt inkabb az okosabbja titkolja hogy hol voltak.
6/6 anonim válasza:
Én nem szeretek utazgatni, azt leszögezném, de az miért vetítés, hogy tényleg volt ott, és kirakja? Kötelező lenne melléírni, hogy a pasim fizette/1 évig éheztem, hogy összespóroljam az árát stb.? A vetítés az, mikor mondjuk rühellik egymást egy kapcsolaton belül, de Facebookon így szerelmem, úgy életem értelme, vagy ha mondjuk máshol fotózod magad, de kirakod, hogy xy tengerparton vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!