Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van a mai lányoknál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van a mai lányoknál ismerkedés során "game over" a legparányibb hibára is?

Figyelt kérdés

konkrét eset(ek) nélkül írnám: pasiként azt látom, hogy ismerkedéskor manapság a leg parányibb, leg kisebb hiba is azt eredményezi, hogy az adott hölgy eltűnik, game-over, a pasi elrontotta.

Najó, egy eset, bár nem velem történt: kihallgattam 2 random embert beszélgetni, F - N már randizott volna, de mivel F egy "starbucks" kávézóba ment volna, N emiatt vissza is mondta a randit.

Tehát csak azért lett ejtve a pasi a nő által, mert starbuck kávézóba ment volna... azért ez eszméletlen, nem?

2023. szept. 29. 16:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%
"kihallgattam" xd
2023. szept. 29. 16:22
 2/16 anonim ***** válasza:
75%
Majd én eldöntöm, hogy mi parányi és mi nem.
2023. szept. 29. 16:23
 3/16 anonim ***** válasza:
86%

attól függ, hogy kinek mi a parányi myfriend, ami az egyiknek apró a másiknál már veri ki a biztositékot.

nem biztos, hogy amit te -kihallgattál- ott minden részletet ismertél a kávézó már csak hab lehetett a tortán.. úgyhogy ne itélj apró részletekből

2023. szept. 29. 16:25
 4/16 anonim ***** válasza:
19%
Az ha a férfi csak egyszerű melós vagy növesztett egy parányi (hatalmas) hasat….
2023. szept. 29. 16:27
 5/16 anonim ***** válasza:
18%
Azért mert ott áll sorba a másik nyolc a helyedre!
2023. szept. 29. 16:31
 6/16 anonim ***** válasza:
75%

.......és?

ha lemondja a nő a randit egy apróság miatt akkor lemondja, kit érdekel? alapvetően idegenek egymásnak, a nő nem tartozik semmivel a férfinak. mindenki szabadon döntheti el hogy a szabadidejét mikor kire és hol áldozza, még akkor is, ha másoknak ez rosszul esik. remélem ahelyett hogy kihallgatsz másokat (nőket), és mások (nők) személyes döntéseit sérelmezed, inkább a saját életedre kezdesz fókuszálni a jövőben.

2023. szept. 29. 16:33
 7/16 anonim ***** válasza:
79%
Mert nem létszükséglet a pasi, hanem luxus. Ha nem a legjobb, nem kell.
2023. szept. 29. 16:37
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Hát ilyen sztarbackos divatmajommal én is lemondtam volna a randit. (Illetve azt azért nem, mert az még jobban kiszedett volna a konfortzónámból, de úgy intéztem volna hogy ne legyen második :D)
2023. szept. 29. 16:48
 9/16 anonim ***** válasza:
79%

Azok a parányi hibák csak az elkövető számára parányiak.

A másik félnél óriásiak és lehet, nem is az elsők.

Akàrhogyis, senki nem tartozik neked semmilyen toleranciával ismerkedéskor.

2023. szept. 29. 16:54
 10/16 anonim ***** válasza:
90%
Mintha a férfiak nem dobnák a nőt csak azért, mert nem D-s, vagy B-s melltartót hord saccra. 😂
2023. szept. 29. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!