Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor érdemes elmondani ismerkedéskor hogy van az Adrián a tengerparton egy nyaralóm és 2-3 hetente lemegyek egy hétvégére?

Figyelt kérdés

Már most feltűnik neki az időkiesés két hónapja ismerkedünk azt mondtam nyaralni megyek.

Somogyból nincs messze, befektetésnek vettem mert volt pár jó éve a vállalkozásomnak és valamibe beleakartam rakni a lovét.

Mikor érdemes ezt elmondani az ismerkedés elején?

2023. szept. 27. 00:35
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Itt az egészben az átlagtól extrább rész, hogy az Adrián van. Szerintem anélkül, hogy ezt nagyon kiemelnéd, bármikor elmondhatod, hogy van egy nyaralód, ahova havonta 1x lejárogatsz - ebben nincs semmi meglepő, egy gold digger ettől még nem fog máshogy nézni rád, ha ettől félnél.
2023. szept. 27. 01:04
 2/10 anonim ***** válasza:
76%

Nem tudom mit félsz, nyaralódat senki nem fogja elvenni…

Akkor mondod el mikor megbízol a másikban🤷🏻‍♀️

2023. szept. 27. 01:53
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Nyaralód van a tengerparton és ide jársz információt kérni úgy, hogy 2 hetente hétvégeken oda jársz kikapcsolódni. Hogy szedted össze rá a pénzt ha semmi eszed nincs?
2023. szept. 27. 05:47
 4/10 anonim ***** válasza:
55%
Demszky Gabi?
2023. szept. 27. 07:02
 5/10 anonim ***** válasza:
59%
De a not nem akarod magaddal vinni,ugye? Akkor el ne mondd….
2023. szept. 27. 07:37
 6/10 anonim ***** válasza:
61%
Jo kis koltséges lehet akkor veled lenni
2023. szept. 27. 08:12
 7/10 Laylah ***** válasza:
84%
Én külön nem hoznám fel, csak ha szóba kerülne egy randi arra a hétvégére, amikor a háznál vagyok. Akkor is csak annyit mondanék, hogy le kell menni a nyaralóhoz. De ha ezzel indítasz az első randin, én azt felvágásnak venném és egyáltalán nem lenne szimpatikus.
2023. szept. 27. 09:59
 8/10 anonim ***** válasza:
11%
Ne mondd el neki, így csak még érdekesebb és rosszfiúsabb leszel. Lesz min gondolkoznia a nőnek, hogy vajon mit csinálsz a kieső időben, tud féltékenykedni, ezt pedig sok csípi.
2023. szept. 27. 10:18
 9/10 anonim ***** válasza:
86%
Mondd, hogy elviszed egy hétre, te állod a szállást, ő meg az üzemanyagot és a kaját, meg a többit. :D
2023. szept. 27. 10:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Amikor azt kell elmondani hogy egy viakoban elsz.
2023. szept. 28. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!